TOPUL CELOR MAI SARCASTICE ZODII

0

Afla care sunt cele mai sarcastice persoane, in functie de semnul zodiacal care le reprezinta.

CELE MAI SARCASTICE ZODII

  1. Pe locul unu, se afla nimeni altul decat Gemeni. Persoanele care sunt nascute sub acest semn zodiacal sunt foarte inteligente, iar remarcile pe care le fac pot contine adesea un mesaj important. Au simtul umorului bine dezvoltat si este o placere pentru ei sa ii amuze pe cei din jurul lor prin intermediul sarcasmului. Nu au retineri cand vine vorba sa spuna ceea ce gandesc si uneori o fac utilizand o anumita doza de ironie. Mai mult decat atat, le place sa ii critice pe cei din jur.
  2. Pe locul doi se afla Scorpionul, care prin sarcasm vede o modalitate prin care se poate apropia de persoanele din jur. Chiar si atunci cand ar trebui sa trateze lucrurile cu seriozitate, el le trateaza uneori in gluma. Deseori se intampla ca sarcasmul Scorpionului sa demonstreze oamenilor din jur ca nu este nevoie sa isi faca griji pentru anumite lucruri, carora le dau, poate, o importanta mai mare decat ar fi necesar.
  3. Pe locul trei se afla Sagetatorul, care au un simt al umorului foarte dezvoltat, iar din acest motiv uneori pot lasa o impresie gresita din cauza a ceea ce spun. Sarcasmul lor poate sa fie uneori deranjant sau chiar enervant. Datorita sarcasmului folosit in exces uneori pot sa devina suparatori. Insa, daca cunosti acest nativ suficient de bine, atunci vei sti ca nu trebuie sa iei in serios tot ceea ce spune el.
  4. Pe locul patru sunt Varsatorii, care pe langa inteligenta au si un simt al umorului foarte bine dezvoltat, astfel ca este o placere sa ii amuze pe cei din jurul lor. In unele cazuri, chiar daca cei din jurul lor nu isi doresc sa ii auda comentarile sarcastice, acesti nativi considera ca ele trebuiesc facute. Le place sa glumeasca insa atunci cand o fac, o fac sarcastic.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: ReviewMantra

Share.

Comments are closed.