Tragedia din Ialomiţa. Viorica a fost înmormântată cu o zi mai devreme. Motivul sfâşietor pentru care băieţii ei au luat decizia

0

Viorica Moise a fost înmormântată cu o zi mai devreme

Un accident, cel mai grav înregistrat anul acesta în România, s-a produs sâmbătă, 5 octombrie, în Ialomița, între un TIR și un microbuz care transporta angajați ai lanțului Mega Image la București. 10 oameni au murit, dintre care 8 mame. Alte 7 persoane se află internate la două spitale bucureștene, Spitalul Clinic de Ugență Floreasca și Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni.

Potrivit unui tabel realizat de Consiliul Local din Munteni Buzău, din cele 8 femei care și-au pierdut viața în accidentul groaznic din Ialomița, șapte aveau copii. 15 micuți, potrivit g4media, au rămas acum fără mamă. Marți, 8 octombrie, se va organiza o slujbă comună de pomenire la biserica din localitate, din spusele primarului Florin Stan.

Motivul sfâşietor pentru care băieţii ei au luat decizia

Una dintre victime, Viorica Moise, dar și cea mai încercată de destin, sfidând cancerul de patru ori, a fost înmormântată cu o zi mai devreme, adică luni. Copiii femeii au decis astfel pentru că marți ea urma să împlinească 50 de ani și nu au dorit să o coboare în pământ de ziua ei. Cu o oră înainte de a fi dusă la biserica, pentru slujba de înmormântare, în fața casei o jelea tot satul.

Citeste continuarea AICI

Share.

Comments are closed.