Tu ce zodie eşti în horoscopul amerindian si ce inseamna asta – Afla aici

0

Potrivit credinţelor vechilor amerindieni, băştinaşilor de pe teritoriile incaşe şi mayaşe, dar şi ale celor care au migrat până în nordul Americii, fiecare om este călăuzit în viaţă de câte un animal, ale cărui puteri sau sensibilităţi le preia la naştere. Descoperă horoscopul amerindian. 

Conceptul este similar cu cel al unui horoscop normal : ideea ca o persoana care se naste intr-o anumita perioada are drept echivalent semnul unui animal anume. Mai jos va ajutam sa va identificati semnul animalului ce va reprezinta in functie de perioada in care v-ati nascut si ce caracteristici vi se potrivesc in functie de animal.

20 Ianuarie – 18 Februarie: VIDRA
Vidra este usor capricioasa, draguta si un pic cam greu de citit. Conform Zodiacului Nativ American, vidra este non-conventionala, dar extrem de eficienta cand vine vorba de facut ceva sau rezolvat o problema. Cei care s-au nascut in aceasta perioada au o imaginatie bogata, ceea ce le permite sa aiba un oarecare avantaj asupra celorlalti. Oamenii – vidra sunt totusi foarte potriviti ca prieteni, sunt atenti, sensibili, simpatici si onesti.

19 Februarie – 20 Martie: LUPUL
Dupa cum puteti anticipa, lupii sunt cei care ies in evidenta intr-un grup. Ei devin feroce atunci cand raman singuri, dar prezinta un puternic spirit de echipa atunci cand este nevoie.

21 Martie – 19 Aprilie: SOIMUL
Soimii sunt lideri nativi si sunt adesea o sursa de ratiune, un etalon, pentru cei din jurul lor. Zodiacul american nativ spune ca cei care sunt reprezentati de acest animal sunt extrem de eficienti, persistenti, cu mult spirit de initiativa si abilitati in proiectele de grup. Soimii sunt putin vanitosi, dar sunt indreptatiti. De cele mai multe ori au dreptate.

20 Aprilie – 20 Mai: CASTORUL
Castorii se adapteaza, se ocupa, se preocupa si depasesc orice situatie conform Zodiacului Nativ American. Oamenii reprezentati prin acest animal isi duc intotdeauna sarcinile la bun sfarsit si in mod eficient si sunt foarte buni strategi.

21 Mai – 20 Iunie: CAPRIOARA
Cei care se incadreaza in aceasta categorie sunt plini de viata si spirituali. Ei pot face pe aproape oricine sa rada si sunt niste parteneri de conversatie nemaipomeniti. De asemenea, sunt oameni foarte inteligenti si vesnic constienti si la curent cu ceea ce se intampla in jurul lor.

21 Iunie – 21 Iulie: CIOCANITOAREA
Oamenii reprezentati de ciocanitoare sunt cei pe care mai bine ti i-ai dori de partea ta atunci cand incerci sa aduci un argument. Sunt niste prieteni minunati, parinti exceptionali si parteneri de nadejde. Sunt foarte modesti, dar plini de surprize si resurse. De asemenea, intr-un mediu potrivit, pot fi si foarte romantici.

22 Iulie – 21 August: SOMONUL
Zodiacul Nativ American considera ca cei care se incadreaza in aceasta categorie sunt intuitivi, creativi si foarte focusati. Energia lor este pur si simplu contagioasa si sunt cei care reusesc sa se motiveze pe sine si pe cei din jurul lor. Oamenii – somon sunt de obicei inconjurati de foarte multi prieteni, sunt echilibrati, stabili, calmi si le place sa ofere.

22 August – 21 Septembrie: URSUL
Persoanele care sunt reprezentate printr-un urs sunt de obicei foarte metdice, sunt cei pe care vrei sa ii chemi atunci cand ai nevoie de o mana hotarata care stie ce face. Persoanele urs sunt practice si cu o minte agera. Sunt de cele mai multe ori vocea ratiunii. Pot fi modesti si chiar timizi.

Septembrie 22 – Octombrie 22: CORBUL
Persoanele care sunt reprezentate de corb sunt incantatoare, carismatice. Sunt exact genul de persoane carora le place sa-i intretina pe ceilalti si sa-si exprime liber ideile si gandurile.

23 Octombrie – 22 Noiembrie: SARPE
Cei mai multi samani americani sunt nascuti in aceasta categorie, a sarpelui. Se considera ca toti cei care se nasc in aceasta categorie sunt conectati cu spiritulitatea si taramaul eteric. In plus, exceleaza in profesiile medicale.

23 Noiembrie – 21 Decembrie: BUFNITA
Persoanele reprezentate de bufnita sunt persoane calde, placute, cu care te intelegi usor.  Persoanele bufnita sunt prieteni excelenti. De asemenea, sunt genul de oameni carora le place sa aiba parte de aventuri si se arunca in viata cu maximum de adrenalina. Uneori pot fi chiar iresponsabili si nepasatori. Oamenii bufnita isi aleg deseori meserii din domeniul artistic, educational  sau job-uri in comunicare.

22 Decembrie – 19 Ianuarie: GASCA
Personele reprezentate de gasca sunt acele persoane care rezolva lucrurile. Oamenii gasca sunt perseverenti si extrem de ambitiosi. Intotdeauna isi ating telul, sunt determinati si daca vor ceva, in mod cert il vor obtine. Fiind persoane competitive, sunt nemaipomeniti in afaceri si in sport.

Am incercat sa va prezentam pe scurt cateva caracteristici ale fiecarui animal din Zodiacul Nativ American.
SURSA: www.davidwolfe.com
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau

Share.

Comments are closed.