ULTIMA ORA! Declaraţia Poliţiei după ce fetiţa de 11 ani dispărută în Dâmboviţa a fost găsită fara viata. Cine este suspectul

0

Polițiștii au reacționat oficial după ce a fost găsită moartă fetița de 11 ani dată dispărută în Dâmbovița. Într-un comunicat, ei au confirmat că este vorba despre urme de violență pe trupul fetei.

IPJ Dâmbovița spune că trupul fetiței de 11 ani a fost găsit pe un câmp din Produlești, o comună aflată la aproximativ 3-4 kilometri de localitatea elevei, Gura Șuții.

”Referitor la fetita de 11 ani, din Gura Suții, vă comunicam faptul că, din păcate, fetița a fost gasită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produlești. Aceasta prezinta urme de violență. În acest moment politistii au un cerc de suspecti. Mai multe detalii vor fo oferite la ora 19.00. la sediul IPJ Dâbovița, unde va avea loc o conferinta de presa sustinuta de seful IPJ Dambovita si procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita”, au transmis polițiștii.

Cine este suspectul

Surse din cadrul anchetei spun că suspectul în cazul uciderii fetiței din Dâmbovița este un olandez. Bărbatul ar fi venit din București, cu o mașină închiriată. Ar fi răpit-o pe fetiță.

Polițiștii suspectează că Adriana Feraru a fost bătută și abuzată sexual, apoi abandonată fără viață pe câmpul de lângă Produlești. Suspectul ar fi fugit sâmbătă din România, mai spun surse din anchetă.

Share.

Comments are closed.