ULTIMA ORA! Informațiile care răstoarnă totul în cazul lui Mihai Constantinescu în aceste momente! Ce se întâmplă cu adevărat cu îndrăgitul cântăreț! ”A reușit, în sfârșit, să se ridice”

0

Starea lui Mihai Constantinescu s-a îmbunătățit în ultimele zile.

Vestea de vinerea trecută, conform căreia Mihai Constantinescu ar fi încetat din viață, a făcut înconjurul internetului! Din fericire, totul a fost doar o informație lansată greșit, iar situația îndrăgitului concurent este, paradoxal contrar cursului informațional, una îmbucurătoare.

De altfel, imediat fake news ce anunța moartea lui Mihai Constantinescu a fost momentul în care reprezentanții Spitalului Floreasca au venit cu câteva precizări privind starea artistului.

Acești au afirmat că Mihai Constantinescu este mai bine și că ar fi hrănit pe gură, ceea ce înseamnă o evoluție în situația dată. De altfel, a fost pentru prima data când s-au transmis informații oficiale despre artist, semn că se încearcă totul pentru ca el să poată fi salvat.

Mihai Constantinescu se simte mai bine! ”Există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă”

În completarea medicilor au venit și informații din partea apropiaților lui, care au dezvăluit o serie de lucruri din salonul în care vedeta muzicii ușoare românești este internată de mai bine de patru luni.

”Mihai Constantinescu se simte mai bine! Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate.

Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice, spre marea mulțumire a soției sale, Simona, care este nelipsitită de lângă el. Zilnic, vine și stă lângă Mihai”, a declarat o sursă apropiată familiei., potrivit stirilekanald.ro

Share.

Comments are closed.