ULTIMA ORA! S-a aflat! Cui îi aparțin oasele găsite în pădurea din Caracal! MONSTRUL din Caracal a mințit!

0

O parte dintre oasele găsite în pădurea din Caracal, la indicația lui Gheorghe Dincă, ar fi tot ale Alexandrei Măceșanu, au declarat surse apropiate experților care au făcut testele ADN.

Potrivit acestor surse, s-a finalizat o analiză genetică și s-a obținut un profil incomplet care are urme din ADN-ul Alexandrei Măceșanu și nu al Luizei Melencu, așa cum susținea Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, scrie a1.ro

Totuși, la INML au fost trimise și alte pachete cu fragmente de oase, culese din aceeași zonă, de la liziera pădurii. Se fac teste ADN și pe acestea.

Aceste rămășițe umane care ar fi ale Alexandrei Măceșanu au fost descoperite luni, după ce Gheorghe Dincă a declarat că a aruncat saci cu oase calcinate și cenușă într-o pădure. El le-a dat de înțeles anchetatorilor că este vorba despre rămășițe ale Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă a declarat că le-a omorât pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.

Familia Luizei cere daune morale de 300.000 de euro

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, tânăra de 18 ani sechestrată și ulterior ucisă de Gheorghe Dincă, a depus, miercuri, la DIICOT, o cerere prin care familia se constituie parte din procesul civil și solicită daune în valoare de 300.000 de euro, scrie Observator.tv citând surse judiciare.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat, miercuri, că probele găsite recent în pădurea de la lângă Caracal „nu au fost poziţionate acolo de câteva luni’.

Reprezentantul mamei și bunicului fetei de 18 ani dispărută în luna aprilie spune că cenuşa şi oasele erau aruncate pe iarbă, iar peste ele ar fi trebuit să crească vegetaţie: „am această suspiciune, că acele probe nu au fost poziţionate acolo de câteva luni de zile’, citează Libertatea.

Părinţii Alexandrei nu cer daune: „Nu punem preţ pe viaţa Alexandrei”
Părinţii Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani, din Caracal, despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o şi apoi a ars cadavrul, le-au spus, joi, anchetatorilor că nu vor să se contituie parte civilă în dosar.

Părinţii Alexandrei au spus că nu vor bani de pe urma unei tragedii. „Nu punem preţ pe viaţa Alexandrei’ – au declarat părinții Alexandrei Măceșanu.

Share.

Comments are closed.