Un elev si-a provocat profesoara la un dans in doi! Iar ce a iesit iti va taia respiratia. Uite cat de bine se misca cei doi:

0

Kizomba s-a nascut relativ recent, in Angola anilor ‘80, in urma unor influente muzicale din insulele Antile si de asemenea popularul stil muzical angolez, Semba. Denumirea kizomba provine din expresia kimbundo care inseamna “petrecere” in Angola. In anii 50/60, oamenii dansau deja Semba si alte dansuri traditionale din Angola.

Multe alte stiluri de dans africane au fost influentate de stiluri de pe alte continente, datorita influentei care s-a manifestat in Angola si in celelalte tari africane, in timpul perioadei de colonizare. Astfel au rezultat stiluri care au combinat ritmuri africane si dansul in perechi importat din lumea europeana.

Aceste influente europene impreuna cu cele din America de Sud cum ar fi Argentina si Cuba (Tango si Merengue) au schimbat modul cum petrecaretii dansau la Kizombadas.

Astazi, kizomba este extrem de popular in Angola, Capul Verde si Portugalia. Kizomba s-a raspandit in Marea Britanie, Franta, Spania, Polonia, Danemarca, Belgia, Suedia, Belarus, Lituania, Egipt, Elvetia, Serbia Canada si Statele Unite. Si comunitatea dansatorilor de kizomba din Romania este in continua crestere.

Acest moment in care profesoara danseaza cu elevul sau a devenit imediat viral pe internet, blonda avand niste miscari care iti taie respiratia.

***

Citeste Si
Aproape de perfectiune! Povestea Andrei, singura elevă din Suceava cu 10 pe linie la bacalaureat: „Inseamna foarte mult pentru mine” Felicitari, fata frumoasa!

Andra a luat nota maximă atât la Limba și Literatura Română, cât și la Matematică și Fizică, ea terminând liceul la prima clasă de Matematică-Informatică, linia germană.

Suceveanca a a fost laureată de mai multe ori în cadrul olimpiadelor naționale de Limba și literatura germană, în 2018, obținând locul al treilea, la categoria „proiect”. A făcut parte și din Clubul de dezbateri academice „Polemici Cordiale”, având rezultate bune în competițiile de debate.

După performanța de la examenul maturității, Andra vrea să urmeze Dreptul în Marea Britanie.

Care sunt pasiunile tale?

Iubesc să citesc și să scriu, de aceea dedic lecturii aproape orice oră liberă pe care o am, și doresc să lucrez, în această vacanță de vară, la unul dintre romanele pe care vreau să îl public în cel mult trei ani.

De asemenea, sunt extrem de pasionată de sporturi pentru că am practicat arte marțiale timp de zece ani și baschet pentru doi ani, încercând mereu să găsesc timp și pentru aceste activități care au avut un impact pozitiv asupra dezvoltării mele.

Mersul cu bicicletă e o activitate care mă eliberează de cele mai multe ori. După cum am și menționat, limbile străine sunt, în același timp, pasiunea mea de suflet, în mod special limba germană, pasiune care a fost modelată datorită doamnei profesor Zaharia Anca și, mai târziu, domnului profesor Steffen Frank. Ei m-au pregătit pentru olimpiada de limbă germană, fază județeană și națională, în fiecare an, dar și pentru merituoasele certificate de limbă Deutsches Sprachdiplom. Înseamnă foarte mult pentru mine că am reușit să duc limba germană la alt nivel, referindu-mă la modul în care o pot folosi în dezbateri, scris, dar și la facultate.

sursa: www.a1.ro

Share.

Comments are closed.