Un film care nu poate fi uitat! Exista oare oameni carora sa nu le fi placut?

0

Dallas! Serialul TV american care a fost transmis în premieră între anii 1978–1991, mai precis in vremea noastra a celor care astazi am ajuns sa avem minim 40 de ani. Locul acțiunii se petrecea în orașul texan Dallas iar  în centrul acțiunii aparea viața cotidiană a familiei “Ewing”. Filmul era si este considerat ca unul dintre cele mai “siropoase” seriale americane, insa era foarte apreciat atat in SUA cat si inafara tarii. Dallas avut 356 de episoade fiind urmat si de trei filme. Muzica pentru film a fost compusă de Jerrold Immel. Pesonajul cel mai “magnetic” al filmului era J.R. Ewing, un om de afaceri extrem de versat si care in Romania a devenit un model pentru multi barbatii care ar fi vrut sa fie ca el. Actorul care il juca se numea Larry Hagman si s-a stins din viata acum cativa ani.

video mai jos

Citeste si

Un pepene cumparat dintr-un supermarket din Piatra Neamt a facut spume!

La inceput, omul nu si-a putut explica ce s-a intamplat cu fructul. Potrivit ziarpiatraneamt.ro, pagubitul se jura ca a pastrat pepenele in conditii optime.

Suparat, barbatul s-a intors cu pepenele la supermarketul de unde l-a cumparat, pentru a cere explicatii. Explicatii n-a primit, nici n-a fost retrasa marfa. I-au fost returnati, insa, banii, dar asta nu a fost de ajuns pentru ghinionist. Cu tot cu pepene, barbatul a luat drumul Protectiei Consumatorului.

Surprinzator, dar acesta nu este un caz izolat. S-a mai intamplat ca pepeni sa faca spume, daca acestia au fost intepati inainte. Aerul patruns in interior face ca zaharul sa fermenteze, ceea ce duce la „cascade” de spume ca in imaginile de mai sus.

 

Sursa StirileKanalD

Share.

Comments are closed.