Unde va fi înmormântat Marcel Toader. Ce decizie a luat familia

0

Diana Bișinicu, fina lui Marcel Toader a făcut dezvăluiri despre înmormântarea afaceristului.

Familia lui Marcel Toader pregătește două zile de priveghi, iar abia miercuri urmează să fie înmormântat, scrie spynews.ro.

Luni și marți, rudele afaceristului vor organiza un priveghi la București, respectiv unul la Constanța. După aceea, miercuri, Marcel Toader va fi condus pe ultimul drum și înmormântat la Cumpăna, acolo unde fostul jucător de rugby are deja loc de veci și unde își doarme odihna veșnică și tatăl acestuia.

Marcel Toader se declara un bărbat de-a dreptul împlinit. Deși nu își găsise încă sufletul pereche, fostul soț al Mariei Constantin era înconjurat de iubire.

Cunoscutul afacerist i-a mulţumit atunci mamei lui pentru tot.

“#Mulțumesc Iubită Mamă !🙏🙏🙏❤❤❤ #Steaua #mea #din #zori #de #Zi .💥💥💥💥 De ziua fericirii, toate gândurile mele se îndreaptă către Tine.
Tu mi-ai adus mereu fericirea in gândul și-n sufletul meu atunci când veneam la tine, ieșit din noroaie grele, m-ai luat mereu în brațe, mi-ai mângâiat obrajii și mi-ai șters lacrimile de pe față cu mâinile tale dragi, muncite, și m-ai iubit mereu cu aceeași forță, nefiind condiționată de nimeni și de nimic; pentru că sunt copilul tău!

❤ Mereu mi-ai spus ca Femeia credincioasă este Îngerul casei. Dar… Azi îți dedic o frumoasă melodie alături de toată dragostea de care eu sunt capabil și-ți spun că te iubesc cu toată ființa!❤🌹❤🌹”, a scris Marcel Toader, alături de câteva fotografii cu femeia care i-a dat viață și de care este extrem de apropiat.

Share.

Comments are closed.