Uranus în Berbec din 6 noiembrie. Ce se intampla cu zodiile pana in martie 2019

0

Luna noiembrie vine cu evenimente astrologice majore în horoscop, printre care, Uranus în Berbec, pe 6 noiembrie 2018.

Uranus va sta în Berbec până în martie 2019 când, în sfârșit, se va instală în Taur pentru următorii 7-8 ani. Ce pățesc zodiile până în martie 2019.

O va părăsi abia în martie 2019, când este sigur că toate aspectele din viața ta conduse de Berbec sunt clare și nu se mai reîntorc vreodată! Au fost aproape 7 ani de schimbări în domeniul vieții condus de Berbec, acum este timpul să închiei acel capitol, să capeți noua identitate.

Separă-te definitiv de obiceiuri vechi și proaste este unul din principalele scopuri ale acestui tranzit până în martie 2019.

Oamenii nu au disponibilitatea naturală de a rupe obiceiuri dăunătoare ci mai degrabă au multe scuze și preferă să vorbească că niște victime. Ei bine, Uranus retrograd în Berbec va clarifica și acest aspect. Cum te afectează Uranus în Berbec, în funcție de zodie.

Uranus în Berbec 6 noiembrie Berbec

Te pregătești de o revoluție personală, cu multe schimbări din ce în ce mai mari. Evenimentele te cam iau pe nepregătite, nici nu ai timp să respiri. Acum totul depinde de tine, pentru că ai liberatate deplină să acționezi așa cum vrei!

Uranus în Berbec 6 noiembrie Taur

Ești mai decis ca oricând să pui capăt a tot ceea ce nu îți este folositor, să iei ce este mai bun din trecut și să nu te mai lași pradă emoțiilor negative. Te vei reinventa, vei fi un nou tu, lucru pe care ți-l dorești de mult, dar nu ai avut puterea de a încerca, de a renunța! Fă-o!

Uranus în Berbec 6 noiembrie Gemeni

Uranus îți afectează până în 2019 relațiile, atitudinea pe care o ai față de lume, de prieteni și de societate. Poți întâlni oameni care te impresionează mult și persoane alături de care să construiești ceva important.

Este momentul să pui în practică proiecte îndrăznețe, pe cont propriu, pentru că ai idei neobișnuite, care sparg tiparele și îi uimesc pe cei din jur prin originalitate.

Uranus în Berbec 6 noiembrie Rac

Vei avea parte de multe schimbări în viața profesională și în carieră. Ai luptat să te afirmi și vei obține asta și chiar mai mult: avansare, ai ocazia de a legă relații de prietenie cu oameni influenți, cu funcții importante, care te remarcă și te ajută.

Pe de altă parte, la fel de ușor poți pierde tot, din cauza unor gafe majore. Vrei să fii independenta, să lucrezi pe cont propriu, iar acest tranzit te ajută să-ți îndeplinești visul. Poți schimbă mai multe locuri de muncă în toată această perioadă, chiar și profesia sau domeniul de activitate.

Uranus în Berbec 6 noiembrie Leu

Mentalul va cunoaște noi orizonturi: ești pregătit să te reinventezi spiritual. Îți vei revizui modul de a gândi, te vei debarasa de concepțiile învechite care nu te-au lăsat să evoluezi. Apetitul tău pentru cunoaștere va crește foarte mult și ai ocazia de a studia mai mult, de a decsoperi domenii pe care până acum le-ai ignorat.

Uranus în Berbec 6 noiembrie Fecioară

A fost o perioadă grea, și nu ai cum să negi asta! Pregătește-te pentru vârful aisbergului. Până la urmă, privește totul ca pe niște lecții pe care trebuie să le înveți și întărește-ți psihicul! Ești mai puternică decât crezi tu sau ceilalți.!

Uranus în Berbec 6 noiembrie Balanță

Se întrevăd divorțuri, rupturi de relalații. Viață sentimentală cunoaște acum o schimbare majoră pentru că vrei să-ți redobândesti libertatea, vrei să te poți manifestă fără să fii constrânsă sub nicio formă de partenerul de viață.

Asta poate conduce și la divot, în cazul casniciilor cu probleme, dar poate fi mai mult o formă de eliberare decât o nenorocire.

Uranus în Berbec 6 noiembrie Scorpion

Ai ocazia de a schimbă mai multe locuri de muncă, dar și de a intră într-un colectiv plăcut, interesant.

Relația cu șefii ar putea fi mai dificilă pentru că simți nevoia de libertate, de a face ceva pe cont propriu și a luptă pentru propria ta independența. Tot acest tranzit îți aduce schimbări în ceea ce privește sănătatea.

Uranus în Berbec 6 noiembrie Săgetător

Simți că norocul este de partea ta, iar în prim-plan vor fi copiii, persoană iubită, aventurile amoroase. Îți lărgești grupul de prieteni, intri în organizații sau asociații care îți oferă o stare de bine, unde poți fi alături de persoane care au același preocupări și pasiuni.

Uranus în Berbec 6 noiembrie Capricorn

Uranus în Berbec aduce în atenție planul familial. Te vei îndepărta de părinți dacă asta înseamnă să îți câștigi indeoendența. Vei face schimbări de locuințe, te vei maturiza. Vei pune piciorul în prag și vei lua decizii locative urgente.

Uranus în Berbec 6 noiembrie Vărsător

Visezi să fii mult mai independență, să te exprimi în voie, fără să fii absolut deloc constrânsă. Ideile tale sunt acum nonconformiste, chiar ciudate, iar asta te poate face să intri în conflict cu cei care le resping.

Uranus în Berbec 6 noiembrie Pești

Schimbări majore pe plan profesional, nu neapărat în bine. Banii au perioade fluctuante, de aceea trebuie să știi să gestionezi veniturile într-un mod conștient Totuși, faci bani în moduri originale, dar ești predispusă să visezi cu ochii deschiși și să intri în afaceri riscante, care te fac să pierz

Share.

Comments are closed.