Verifica-ti CNP-ul pentru a vedea ce reprezinta repetarea unei cifre

0

Codul numeric personal al fiecaruia dezvaluie o serie de lucruri despre personalitatea noastra. Fiecare cifra are o caracteristica individuala. Atunci cand una dintre acestea se repeta, potrivit numerologiei, inseamna o caracteristica care ne defineste cel mai bine. Afla si tu ce inseamna cifra care se repeta in CNP-ul tau:

  1. Aceasta cifra reprezinta egoismul tau, dar mai inseamna si faptul ca tii la munca in echipa bine facuta – esti un lider autentic
  2. Ai o fire extrem de sensibila si te simti bine doar atunci cand te inconjoara extrem de multi oameni. Daruiesti mult insa primesti putin la schimb.
  3. Esti o persoana superficiala in anumite aspecte, insa atunci cand vine vorba de dedicare pentru casa sau munca, esti pe primul loc.
  4. Ai o fire razbunatoare, insa niciodata nu duci un plan de revansa la bun sfarsit. Te aprinzi repede si te stingi la fel de rapid.
  5. Multe persoane te caracterizeaza ca fiind imatur deoarece te porti copilareste in anumite situatii. Esti mereu dornic de aventura, motiv pentru care ajungi departe.
  6. Ai o fire prea buna fata de oamenii care ti-au facut rau, dar din pacate realizezi asta cand e deja prea tarziu. Ai un suflet mare, esti muncitoare si increzatoare in propriile forte.
  7. Ai o fire egoista insa atunci cand vine vorba de cei apropiati ai face orice pentru ei.
  8. Iti doresti sa strangi multi bani, indiferent de mijloace. Din aceasta cauza ai parte de multe dezamagiri si multa suferinta.
  9. Esti o persoana spirituala, vesela, care este greu de necajit. Defectul tau este faptul ca adesea esti mult prea aeriana.

 

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: teo

Share.

Comments are closed.