Veste trista pentru Victor Slav, riscă pedeapsa cu închisoarea. A fost filmat si inregistrat

0

Victor Slav a fost depistat pozitiv cu marijuana, la volan, după ce poliţiştii au efectuat un control de rutină.

Aflat la volanul maşinii sale, pe A3, Victor Slav a fost depistat cu marijuana, după ce poliţiştii au efectuat un control de rutină, anunţă mediasud.ro. Vedeta a fost testată cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu s-a ales cu dosar penal şi riscă pedeapsa cu închisoarea.

În conformitate cu prevederile articolului 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

În urmă cu doi ani, Victor Slav se afla la volanul maşinii sale de lux, atunci când căzut în plasa poliţiştilor de la Brigada Autostrăzii şi Misiunii Speciale din IGPS. Acesta gonea cu o viteză de 186 km/h, o viteză foarte mare, pe A1, direcţia Râmnicu Vâlcea-Deva. Vedeta şi-a recunoscut vinovăţia în faţa autorităţilor, mai ales că abaterea a fost filmată şi înregistrată.

Victor Slav s-a îndrăgostit din nou, însă nu putem vorbi încă despre o relație stabilă, dat fiind faptul că se cunosc de puțin timp. Trecut prin multe, cunoscutul om de televiziune vrea să ia lucrurile ușor, astfel încât să fie sigur că face ceea ce trebuie. Victor Slav și sexy blondina sunt la începutul relației, motiv pentru care nici nu vor să dea detalii prea multe.

Vă reamintim că Victor Slav s-a iubit în urmă cu câteva luni cu Raluca Silea, zisă „Bombardiera”, o brunetă focoasă care aducea aminte de Bianca Drăgușanu!

Share.

Comments are closed.