Vibraţiile si aspectele 10 – 14 Octombrie 2018 – Ioan Burculeţ

0

Miercuri 10 Octombrie va fi o zi tensionata de la primele ore ale diminetii conform aspectelor stresante pe care configuratia astrologica a zilei le evidentiaza.

Va trebui sa evitam extremele, comunicarea trebuie canalizata intr-o directie de constructivitate. Raporturile si relatiile cu membrii familiei pot fi marcate de anumite discutii in contradictoriu, tensiuni si in acest sector de activitate nu va trebui sa evidentiem limbajul negativ, constrangerea, apanajele si deciziile care au directa legatura cu sectorul imobiliar dar si cele din interiorul caminului vor trebui estompate daca ne dorim echilibrul!

O stare de spirit care va trebui “domesticita” de la primele ore ale diminetii si pana la caderea serii. Aspectele financiare, investitiile si parteneriatele pot avea de suferit. Limbajul va prezenta nuante de agresivitate verbala care vor trebui evitate pentru o mai buna gestionare a tot ceea ce se traduce activitate peste zi.

Planul sanatatii poate avea de suferit in latura tulburarilor digestive, neuromotorii si putem avea pierderi de memorie spontane.
Joi 11 Octombrie, va fi ziua in care ne revenim. Principalele avantaje vor fi elementele care au directa legatura cu memoria cognitiva, intuitia va functiona la cote maxime pentru fiecare dintre noi, indiferent ce aparteneta avem la constelatiile zodiacale. O zi a rememorii greselilor din trecut si care pot fi corectate cu multa usurinta.

Popularitatea va fi in crestere si atasamentul fata de camin, familie, raporturile si relatiile dintre parinti si copii vor deveni functionale si benefice in evolutia fiecaruia. Creativitatea joaca un rol important si poate fi prelungita in sectorul profesional!

Financiar, castigurile pot veni prin remuneratii. Fie ca o parte dintre nativi isi vor primi salariile sau actiunile pot conduce catre forme de castig mai mult sau mai putin substantiale!

O zi cu protectie din partea Universului in care echilibrul, linistea si latura meditativa se vor regasi in personalitatea noastra a tuturora.
Desi va fi o zi controversata, Vineri 12 Octombrie, contureaza un potential catre tot ceea ce inseamna optimism, crestere, incredere, stabilitate dar si regresia daca nu vom incerca sa ne sustinem prin propriile eforturi. Este indicat sa facem uz de intuitia noastra si sa actionam in conformitate cu situatiile circumstantiale din jurul nostru declansate de altii pentru a ne realiza in toate directiile. Cateva aspecte disonante vor avea conotatie cu latura sentimentala, relatia de cuplu, povestea de iubire si tot ceea ce inseamna dezechilibru din punctul acesta de vedere! Va trebui sa dam dovada de rabdare in comunicare si sa nu avem asteptari prea mari din partea parterului de viata. Eventual reciprocitatea in sustinerea unui moral sanatos ar fi mult mai indicat!

Va trebui sa avem in vedere pierderile financiare care se pot consuma pe intreg parcursul zilei, pentru ca intentiile persoanelor din palnul socio-uman nu sunt dintre cele mai bune.

In orice caz, popularitatea va fi intr-o crestere continua si acest lucru ne va aduce gandirea pozitiva in contextul existential al acestei zile guvernate de planeta Venus.
Sambata 13 Octobrie cu siguranta nu va fi o zi a ghinioanelor, chiar daca guvernatorul zilei este planeta Saturn. Devotamentul fata de interesul pentru familie, camin, raporturile si relatiile cu acestia face ca ziua de Sambata, sa aduca zambetul pe buzele tuturora, in mod deosebit apropiatilor nostri.

Spiritul aventurii va fi la el acasa si vor prima calatoriile, iesirile in societate care aduc de la sine socializarea bine aspectata! Mai mult activitatile recreative datorita influentei lunare va contribui la o detenta mult mai buna in toate activitatile noastre de week-end!
Din a doua parte a zilei va trebui sa ne stapanim orgoliile. Sa nu ne dedicam exceselor indiferent de natura lor. Catre orele serii evenimentele pot lua o turnura care sa ne dezavantajeze si sa resimtitm oboseala cronica, durerile de cap, epuizarea, blocajele si somnul ar putea fi neodihnitor.
Daca vom sti sa luam atitudine din a doua parte a zilei, aspectele astrologice se vor directiona intr-o ipostaza a constructivitatii si ne vom mentine echilibru afectivo-emotional, atat al nostru dar si al persoanelor din jur!

Ultima zi din saptamana, Duminica 14 Octombrie va evidentia un mental si sfera comunicarii afectate. Nuantele de stres, agitatie, nemultumire, tendinta de a ne manifesta contrar asteptarilor noastre vor face vizibile principalele trasaturi negative, asta daca nu vom avea rabdare sa ne controlam pornirile.

O zi dificila si in trafic, va trebui sa ne mobilizam mult mai bine atunci cand suntem la volan si sa evitam atitudinea ostentativa fata de celelalte persoane, pentru ca putem cadea prada accidentarilor, indiferent de textura acestora.

Desi este Duminica, zi guvernata de Soare, vom fi martorii unor discutii care ne pot discredita imaginea. Evenimente care prin nuanta lor ne pot declansa orgoliile, incapatanarea excesiva, dezechilibrul emotional si este indicat in contextul unei agresivitati resimtite sa ne defulam prin activitatile sportive.

Un final de saptamana mai controversat si asta datorita aspectelor de careu in T care vor genera emotiile negative pe care noi va trebui sa le controlam.

preluat de pe constelatiadestinuluint.blogspot.com

Share.

Comments are closed.