Zapada ca in plina iarna, in Romania! Drumarii lucreaza intens la indepartarea zapezii. Imagini IREALE pentru perioada aceasta – VIDEO

0

Imagini ca in plina iarna surprinse in Romania! Drumarii muncesc pentru indepartarea zapezii.

Drumul National 7C – Transfagarasan, inchis partial pana la sfarsitul lunii iunie pe segmentul Piscu Negru – Balea Cascada, este inca acoperit de zapada, drumarii actionand cu autospecialele pentru indepartarea zapezii si pentru eliberarea drumului.

„Iarna si zapada par sa fie amintiri indepartate, nu-i asa? Nu si pentru colegii nostri de la Districtul Balea care lucreaza intens la indepartarea zapezii de pe Transfagarasan. Avand in vedere cantitatea mare de zapada si piatra de pe carosabil, mai este cale lunga pana cand drumul va fi sigur pentru circulatia publica”, scrie joi pe Facebook Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov.

Transfăgărășan

Iarna și zăpada par să fie amintiri îndepărtate nu-i așa? Nu și pentru colegii noștri de la Districtul Bâlea care lucrează intens la îndepărtarea zăpezii de pe Transfăgărășan. Având în vedere cantitatea mare de zăpadă si piatra de pe carosabil, mai este cale lunga până când drumul va fi sigur pentru circulația publică.

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov pe 31 Mai 2018

Reprezentantii Directiei au publicat si un material video, in care se vede cum drumarii actioneaza pentru curatarea carosabilului.

 

SURSA

Share.

Comments are closed.