Zodia cea mai predispusa accidentelor si dezastrelor! Care sunt ghinionistii zodiacului

0

Probabil cel mai impulsiv semn zodiacal, care atrage dupa sine o multime de probleme si necazuri prin simpla lui fire si prin felul in care isi manifesta si canalizeaza energia. Stii despre ce zodie este vorba?

Berbecul este guvernat de Marte si se spune ca este cel mai activ dintre semnele zodiacale. Berbecul este considerat primul semn al zodiacului, deoarece marcheaza inceputul primaverii, care simbolizeaza nasterea si inceputurile noi. De asemenea, este remarcabil faptul ca in vremurile Romei Antice, luna martie a fost considerata ca fiind prima luna a anului. Aceasta a fost schimbata in Ianuarie de catre Julius Caesar. Cei nascuti sub acest semn doresc sa ia masuri si prefera sa conduca decat sa urmeze ordine. Au abilitati organizatorice exceptionale si au tendinta de a fi hotarati, increzatori si entuziasmati, dar sunt, de asemenea, cu un temperament foarte limitat, plini de spirit si impulsivi.

Stiai ca Berbecul este considerat a fi cel mai predispus accidentelor dintre toate semnele zodiacale? Conform AstroCamp.com, berbecul are “exces de energie nervoasa” si o “incapacitate de a o controla in mod corespunzator,” facandu-i astfel pe cei nascuti sub acest semn mai predispusi la accidente, vanatai si taieturi.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Photo: Mooncircles

Share.

Comments are closed.