Zodia cea mai sireata. E o zodie in care nu ar trebui sa ai incredere

0

Una dintre cele mai flexibile zodii este zodia Gemeni. Aceasta se adapteaza repede, e versatila, vorbareata, energica, politicoasa insa este si superficiala, sireata si bagareata.

Acestui nativ ii place sa rezolve puzzeluri, sa darame obstacole, fiind zodia care profita cel mai mult pe urma unei situatii groaznice.

Este cunoscuta pentru caracterul dual, zodia Gemeni isi schimba cu usurinta starea de spirit si ajunge sa se certe cu cineva doar pentru a se certa. Este o fire volabila, ajungand sa inceapa mai multe lucruri odata insa nu le termina pe nici una. Este o fire atat de energica, incat are energia suficienta pentru doua persoane.

Gemenii sunt de asemenea bagareti:

Este un adevarat descurcaret cand vine vorba despre strangere de informatii, de sapat in mintea oamenilor, facand asta adesea din plictiseala.

Dorinta de cunoastere nu se limiteaza numai la informatii din carti ori documentare, iar adesea acest obicei se dovedeste daunator datorita faptului ca se transforma in barfa. O informatie de valoare poate sa fie transformata cu usurinta de catre un Geaman intr-o stire bomba.

Este genul de gura sparta, lipsit de simtul discretiei.

Majoritatea nativilor nascuti sub acest semn zodiacal cauta sa isi indrepte pasii in cariera spre media ori telecomunicatii, avand sansa de a deveni buni jurnalisti de investigatie.

Datorita pasiunii lor pentru a descoperii lucruri noi uita adesea chiar si sa manance ori sa doarma, fiind sensibili la epuizarea mentala.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: A Conscious Rethink

Share.

Comments are closed.