Zodia Gemeni si casatoria

0

Gemenii ar trebui sa puna totul in balanta inainte de a lua o decizie finala cu privire la casnicie, deoarece pot trece prin etape de panica si pot solicita libertatea sau independeta de adineauri. Adevarul este ca, atunci cand isi doresc cu adevarat, sunt un partener excelent in relatie. Sunt clari in exprimarea sentimentelor fara vreun fel de timiditate. Pot efectua orice fel de comunicare. Nivelul lor mental si spiritual este excelent. Sunt capabili fara dificultate de a isi cordona propriile perspective cu partenerul. Trebuie sa fie atenti, sa asculte mai mult si sa comunice despre opiniile pe care le au.

Gemenii cauta egalitate in casnicie din toate punctele de vedere. Sunt persoane entuziaste, placute si au capacitatea de a aborda situatiile usor. Acesta este unul dintre motivele pentru care ei par mult mai tineri si mai activi decat sunt in realitate.

Gemenilor nu le place rutina si ar fi bine daca partenerul ii ofera o anumita motivatie, in asa fel incat sa nu obtina anumite lucruri intr-un mod prea simplu. Ei fac o gramada de lucruri pentru a avea o viata de cuplu mai interesanta. Insa, uneori ar trebui sa se linisteasca si sa o ia mai usor. Gemenii sunt buni in casnicie insa ar trebui sa fie atenti sa nu mai caute lucruri noi in mod constant deoarece le pot pierde si pe cele stabile.

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: astrawoman.com

Photo: Astrology Club

Share.

Comments are closed.