Zodia in care sunt nascuti cei mai multi miliardari. Vezi daca ai si tu vreo sansa!

0

Nu o sa iti vina sa crezi care sunt calitatile principale ale acestei zodii, si motivul pentru care cea mai mare parte a miliardarilor de elita sunt nascuti sub acest semn zodiacal.

Se spune ca Varsatorul este guvernat de planeta Uranus, care este timida dar poate deveni foarte repede si abrupta si agresiva in anumite momente. Se crede ca Varsatorul are si o calitate vizionara, iar cei nascuti sub acest semn sunt capabili de premonitii si de a face planificari pe termen lung. Varsatorii sunt adesea considerati insensibili deoarece au tendinta sa nu fie prea buni in a-si exprima emotiile si a face compromisuri. Acest lucru se datoreaza in special faptului ca sunt independenti. Acestia au adesea o natura umanitara si le place sa se lupte pentru diferite cauze.

Dar stiati ca Varsatorul este cel mai comun semn astrologic al miliardarilor de elita? Conform Market Watch, exista mai multi miliardari Varsatori in Top 100 al revistei Forbes decat orice alt semn al zodiacului. Aceste statistici sunt bazate pe o analiza a milardarilor din topurile Forbes din 1996 si pana in anul 2015 de catre GoCompare. Persoanele nascute sub acest semn reprezinta 12.5% din miliardarii de elita, in timp ce Racul are procentajul cel mai scazut, si anume 5.9%.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Share.

Comments are closed.