Zodia Leu si casatoria

0

Leii se bucura de nunta lor la maxim deoarece fac tot ceea ce este posibil pentru placerea partenerului. Deci, fie ca sunteti barbat sau femeie, leul nu o sa faca nunta pana ce nu are la dispozitie suma necesara de bani, astfel incat toate pregatirile sa fie precum isi imagineaza. Dupa casatorie, leii vor fi dedicati trup si suflet casatoriei, pentru o implinire emotionala totala. Femeile care au zodia leu, isi incurajeaza sotii sa isi urmeze visul si ambitiile proprii.

Cu toate acestea, leu se poate impune in fata partenerului in diferite momente. Iar cel mai important aspect este ca, daca sunt criticati, ei nu o sa asculte sfatul oferit. De-a lungul entuziasmului lor pentru relatie, ei incearca sa faca tot posibilul, insa uneori ignora nevoile partenerului. Cel mai bine intr-o relatie este ca cei doi sa ia deciziile impreuna, pentru a se face un echilibru. Pentru a face acest lucru, leii ar trebui sa tina cont de dorintele partenerului atunci cand fac ceva pentru acesta, iar partenerul sa procedeze la fel.

In conditii de pace, femeia leu este marinimoasa, generoasa si curajoasa. Ea este precum o stanca pentru copiii ei si ea pune mai presus de orice pe partenerul ei. In legatura cu copiii ei, ea poate parea indiferenta, insa adevarul este ca le poarta o dragoste profunda si este oricand pregatita pentru orice sacrificiu. In esenta, ea este o persoana nepotrivita pentru a pune copiii sub control si ordine, ignorand nevoile reale ale acestora si fortandu-i sa traiasca in pace. Mama leu este una exemplara, numai in cazul in care ea are persoane care sa o ajute. In caz contrar, ea considera faptul de a avea copiii o sarcina mult prea grea.

Leii nu isi uita niciodata propria copilarie si ce inseamna sa fii copil, si ei isi doresc sa fie tratati precum niste copii si in propria lor casnicie. Dar, uneori leii nu ii trateaza pe copii ca pe niste copii. Ei ii trateaza cu respect iar astfel isi castiga si propriul lor drept la respect. Acestia nu folosesc un limbaj “de copil” cand doresc sa isi exprime iubirea.

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: astrawoman.com

Photo: Fresh Design Pedia

Share.

Comments are closed.