Zodia Pesti si casatoria

0

Cand vine momentul casatoriei, pestii se gandesc mult timp in privinta a ceea ce este corect. Ei au masurat deja totul in mintea lor. Acestia gasesc persoana si decizia potrivita numai dupa ce au facut unele greseli. Felicitari! Acum ca sunt casatoriti, trebuie sa invete alfabetul casniciei. A Este pastrarea identitatii si a independentei indiferent de circumstante. Sunt genul de persoane care spun ca dupa casnicie nu exista “eu” doar “noi”. Insa acest lucru nu este potrivit pentru ei. Ei sunt “Eu” si stiu ca o rutina ii conduce la indiferenta fata de partener.

Pe de alta parte, isi doresc tot ce este mai bun pentru partener. Suprimand ambitiile si placerile lor personale, ei creeaza impresia partenerului ca acesta este numai o jucarie. Sunt adeptii stilului de viata dezorganizat. Partenerii lor ii acuza adesea ca nu dau importanta necesara lucrurilor si ca nu le iau in serios si au partial dreptate. Insa ei  nu sunt neglijenti in mod intentionat, pursisimplu considera ca exista lucruri mai importante de facut.

Femeia peste merge cu drag la munca insa in timpul liber se bucura de ceea ce iubeste. Daca ar putea alege, ar prefer sa nu lucreze deloc. Daca ar avea un partener cu surse materiale suficiente, ar renunta la locul ei de munca de dragul copiilor si al partenerului ei.

Ca si parinti, ei nu isi neglijeaza indatoririle. Este posibil ca uneori sa ii resfete prea tare prin grija excesiva si prin furnizarea de bunuri material. In opinia lor, ei considera ca nu fac nimic gresit. Deci, atunci cand copii lor gresesc ceva, precum note mici la scoala, acestia raman socati. Astfel ca ar trebui sa se obisnuiasca sa isi invete copii cu auto-disciplina, cu munca grea si onestitatea.

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: astrawoman.com

Photo: Hum Ideas

Share.

Comments are closed.