Zodia Sagetator si casatoria

0

Sagetatorul nu este compatibil cu cineva care nu este atat de energic si iubitor precum ei, sau daca nu impart aceleasi interese. In caz contrar, pentru sagetator o sa fie extreme de dificil sa caute lucruri noi tot mereu pentru a pastra relatia vie. Astfel, nevoia de schimbare este un element foarte puternic al personalitatii lor. Insa, trebuie sa privesti partea lor pozitiva: nu te vei plictisi niciodata in acest mariaj. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa le cunosti nevoile, insa felul in care vei face asta, depinde numai de imaginatia ta.

Un alt aspect este claustrofobia. Ei iubesc libertatea si nu le place sa se simta reprimati emotional. Astfel, in ciuda legaturii stranse cu partenerul, ei isi doresc iesiri cu prietenii si mentinerea acestor relatii. Sentimentul pe care ei il urasc cel mai mult este acela de suspiciune. Ei dispretuiesc in mod evident sentimentul de neincredere. In general acesta este factorul care cauzeaza tensiuni in casnicia acestora.

Ei sunt buni parinti, mai ales atunci cand copilul lor a crescut, deoarece iubesc provocarile. Mereu cauta ceva ce sa le faca viata mai putin plictisitoare si mai putin monotona. Legatura emotional cu copiii lor este una puternica, si incearca pe cat posibil sa nu le stabileasca limite, folosindu-se de imaginatie si de entuziasm.

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: astrawoman.com

Photo: Elle

Share.

Comments are closed.