Zodia Varsator si casatoria

0

Varsatorul este o fire dedicate casniciei, insa ii este greu sa se adapteze si sa accepte situatia pe care casatoria o creeaza. Sunt persoane geloase si posesive. Se abtin de la comportamentul de gelozie, motiv pentru care isi respecta si admira partenerul, daca acesta le respecta sentimentele si valorile, chiar daca nu le aproba.

Varsatorul nu poate renunta la individualitate si libertate. Spre exemplu, mama varsator greu renunta la cariera pentru a avea grija de copil, iar daca totusi o face, o face cu un gust amar in gura. O sa astepte rabdator ca si copilul ei sa creasca suficient de mare incat sa mearga la scoala, ca mai apoi sa isi reconstruiasca si ea cariera. Nu ca acest lucru ar fi unul rau, insa idea de parinte nu este ceva ce poti duce la bun sfarsit ca pe o obligatie. Tatii in general nu sunt obligati sa renunte la cariera odata cu sosirea unui copil in familie, insa ei ar putea sa isi sprijine sotiile mai mult in acest sens.

Femeia varsator este intelectual filosofica, iar familia ei este centrul ei de interes. Ea ofera totul copiilor ei. Va intelege pe deplin preocuparile si problemele acestora. Acestia vor experimenta in totalitate sprijinul mamei lor. Aceasta este o fire extrem de responsabila. Aceasta femeie iubeste misiunile pe care ea le are. Daca iti doresti ca o sarcina sa fie efectuata corect, mai bine i-ai cere ajutorul.

Varsatorii sunt cei mai buni parinti, este o chemare naturala, pentru ei nu este greu sa trezeasca interesul copilului sau integrarea acestuia intr-o activitate de grup. Casa lor este un loc armonios in care se desfasoara discutii interesante. O parte negative a varsatorilor este impunerea opiniilor lor, ei recuosc cu greu diferenta dintre generatii si deseori nu actioneaza cu intelepciune.

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: astrawoman.com

Photo: youtube.com

Share.

Comments are closed.