Zodiile care se enerveaza destul de usor – nu te pune cu numarul 4

0

Unii oameni sunt mai putin toleranti

 

Fiecare din noi are momente proaste si ne stricam ziua dintr-o intamplare altfel nesemnificativa.

Unele persoane sunt mai iritate daca de exemplu nu au dormit bine noaptea sau nu si-au servit inca pranzul.

Cand avem astfel de zile, scandalul se declanseaza de la lucruri marunte dar unele persoane pur si simplu sunt mai iritabile decat altele. Persoanele care escaladeaza discutiile ridicand vocea au un temperament rau.

 

Exprimarea maniei nu este neaparat un lucru rau dar daca va revarsati mania asupra prietenilor pentru lucruri marunte, atunci ceva nu este in regula.

Exista si modalitati sanatoase de exprimare a maniei.

 

Cea mai buna atitudine fata de astfel de persoane este sa asteptam linistiti sa se calmeze.

 

Berbecii

 

Acestia sunt foarte cunoscuti ca fiind impulsivi si agresivi. Ei sunt mereu in competitie si devin foarte usor frustrati. Ei raspund cu manie la conflicte. In drum spre servici cand este aglomerat, ei blestema tot drumul pana ajung la servici.

 

Racul

 

Este emotional si sensibil si este foarte usor de suparat fiind si foarte pesimisti si suspiciosi. Daca nu sunt invitati la o petrecere vor trimite un mesaj foarte acid sau chiar vor posta pe site-urile de socializare reprosurile.

 

Leul

 

Leul isi pastreaza foarte greu calmul fiind foarte galagios si intens. Cel mai marunt lucru ii poate supara foarte tare.

De exemplu, daca unul din prieteni imprumuta o camasa de la ei si o aduce inapoi cu o pata pe ea, leii vor face un scandal foarte mare chiar daca sunt in public. Leii fac scandal mare pentru lucruri marunte.

 

Scorpionul

 

Scorpionul este foarte hotarat si feroce si daca lucrurile nu evolueaza asa cum vor ei pot deveni foarte maniosi. Unii scorpioni devin chiar violenti tipand si spargand lucruri.

 

Mare atentie atunci cand esti in preajma unui scorpion nervos.

 

Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa-l distribuiti rudelor si prietenilor dvs.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: irishmirror.ie

Share.

Comments are closed.