Zodiile care isi spun adio in 2018

0

Anul 2018 nu va reusi sa impace toate zodiile care vor sa traiasca o iubire ca-n filme. Pe plan amoros, cateva dintre ele vor suferi si se vor confrunta cu deceptii. Afla mai jos care sunt zodiile care isi vor lua adio de la partener!

BERBEC
Chiar daca nu recunosti, tu si partenerul aveti probleme de cuplu mai vechi si nu va mai intelegeti ca la inceput. Anul 2018 s-ar putea sa va aduca o despartire, insa nu trebuie sa suferi sau sa iti pierzi cumpatul.
S-ar putea ca acesta sa fie cel mai bun lucru care ti s-a intamplat in toata viata ta. incearca sa privesti inainte si sa te gandesti ca daca aveati probleme mai vechi poate ca nici nu va potriveati impreuna!

LEU
Ai luptat mult pana sa iti gasesti pe cineva, insa nici aceasta persoana nu iti este predestinata. Nu mai comunicati si ajungeti sa va certati din orice nimic. Mai mult, poate ar fi mai bine sa te intrebi daca partenerul iti este fidel, caci s-ar putea sa ai parte de surprize total neplacute.
Orice dezamagire ai avea, incearca intotdeauna sa vezi si partea plina a paharului, caci vei avea satisfactii pe toate celelalte planuri.

SCORPION
Esti campioana la relatii esuate si asta pentru ca intalnesti mereu persoanele nepotrivite. Nu te potrivesti deloc cu partenerul si acest motiv te va face chiar pe tine sa pui capat relatiei in 2018. Trebuie sa admiti ca e si greseala ta, caci esti prea naiva si ai incredere in toti dubiosii.

PESTI
Nici tie nu iti va merge bine pe plan amoros in 2018, cel putin pana nu te desparti de partenerul care te sufoca. Nu esti obisnuita sa stai langa o persoana posesiva, care iti controleaza orice miscare si se comporta cu tine ca si cum ai fi un obiect.
Poate ar fi mai bine sa iei o pauza de la relatii si sa te concentrezi pe viata profesionala, care iti poate aduce numeroase satisfactii. Nu mai suferi din dragoste! Nu faci decat sa iti pierzi timpul.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Photo: Shutterstock

Share.

Comments are closed.