Zodiile care nu se potrivesc deloc! Cu cine sa nu te combini niciodata

0

In functie de trasaturile lor definitorii, zodiile pot fi compatibile sau pot sa nu aiba nimic in comun.

 

Berbec

Extrovertitul si energicul Berbec nu este deloc compatibili cu introvertitii si conservatorii Raci si Capricorni. Relatiile de cuplu au sanse mici de reusita cand partenerii sunt nascuti sub aceste semne zodiacale.

Zodii care nu se potrivesc deloc: Taurul, incompatibil cu Varsatorul

Cei nascuti sub zodia Taurului nu fac deloc casa buna cu nativii din Varsator si Leu. O alta relatie nu tocmai armonioasa ar fi intre Taur si Scorpion.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt atrasi de istetimea Fecioarelor si de visatorii Pesti, dar aceasta nu inseamna ca sunt compatibili. Relatiile de cuplu dintre ei nu functioneaza tocmai bine.

Rac

Instabilitatea este cuvantul care defineste asocierea dintre Raci si Berbeci, dar si dintre Raci si Balanta. Berbecii se inflacareaza usor, iar Balanta cauta mereu varietate – trasaturi deloc compatibile cu stabilul si familistul Rac.

Taurul

Taurul si Scorpionul sunt zodiile cu care Leul este cel mai putin compatibil. Toate cele trei semne zodiacale sunt caracterizate de incapatanare si toate sunt obisnuite sa primeasca ce-si doresc.

Fecioara

Fecioarele care formeaza un cuplu cu nativi din zodia Gemeni si Sagetator nu se vor bucura de o relatie trainica. Cele doua zodii au o viziune asupra vietii foarte diferita de cea a Fecioarei.

Balanta

Zodiile cu care Balanta este cel mai putin compatibila ar fi Racul si Capricornul. Nativii din Rac sunt prea legati de rutina casnica, spre deosebire de cei din Balanta, care sunt firi sociabile. Capricornul este prea hotarat si insistent pentru a avea o relatie armonioasa cu Balanta.

Zodii care nu se potrivesc deloc: Scorpionii se bat pe putere cu Leii

Leul este o zodie la fel de puternica precum Scorpionul, iar trasatura pe care o au in comun este tocmai cea care ii desparte in relatia de cuplu. Nativii din Scorpion nu sunt compatibili nici cu Varsatorii, fiindca amandoi sunt incapatanati.

Sagetator

Nativii din zodia Sagetatorului reusesc rareori sa ajunga la un numitor comun cu cei din Fecioara si Pesti. Nativii din Pesti sunt indecisi, lucru care nu este pe placul Sagetatorului, in vreme ce Fecioarele isi apara prea mult propriile opinii.

Capricorn

Zodiile cel mai putin compatibile cu Capricornii sunt Berbecul si Balanta. Firea impulsiva a Berbecilor nu se potriveste cu echilibratul Capricorn, iar Balantele au un temperament care le pare greu de controlat Capricornilor.

Zodii care nu se potrivesc deloc: Varsatorului nu-i place rigidul Taur

Taurul si Scorpionul sunt semnele zodiacale Varsatorii nu au relatii armonioase. Taurii sunt prea rigizi pentru Varsatori, in vreme ce Scorpionii sunt la fel de incapatanati precum Varsatorii.

Pesti

Nativii acestei zodii nu au o comunicare buna cu Gemenii, acestia din urma fiind mult prea vorbareti pentru gustul Pestilor. Pe de alta parte, nici caracterul pragmatic al Sagetatorilor nu este pe placul celor nascuti sub zodia pestilor.

Sursa: Adevarul.ro

Share.

Comments are closed.