Zodiile care rup patul deja de la prima intalnire! Uite la ce sa te astepti

0

A face dragoste la prima intalnire poate fi ceva controversat pentru unii, insa exista cinci zodii care nu tin cont de asta.

LOCUL 5: FECIOARA

Fecioarele, cu tot spiritul lor critic si pretentiile pe care le au intr-o relatie, au si o viziune pragmatica asupra relatiilor interpersonale, iar atunci cand o pun deja de la prima intalnire se gandesc strict la a-si satisface nevoile hormonale.

LOCUL 4: BALANTA

Balantele trebuie convinse asiduu pentru a fi ”bagate” in pat. Acestea aleg de multe ori sa o faca ocazional, cu persoane necunoscute, dupa care stabilesc impreuna ce tip de relatie vor avea pe viitor.

LOCUL 3: RAC

Cu toate ca au firi sensibile, Racii nu sunt deloc sensibili cand vine vorba de acte de acest gen. Acestia sunt predispusi la a-si insela partenerul de-o viata pentru o persoana pe care o vede pentru prima data.

LOCUL 2: TAUR

Taurul vaneaza aventuri intime aproape non-stop. Acesta se gandeste toata ziua la actul in sine si ”munceste” din plin la a-si indeplini cele mai ascunse fantezii de natura intima.

LOCUL 1: SCORPION

Scorpionul este facut pentru intimitate la prima intalnire. Nativul acestei zodii stie foarte bine care sunt limitele primei intalniri si stabileste de la bun inceput daca totul se rezuma la o relatie intima de o noapte, la o prietenie sau la relatie pe viitor.

Citeste detaliile complete pe TeoTrandafir.ro

Photo: Pinterest

Share.

Comments are closed.