Zodiile care se despart în această toamnă

0

In aceasta toamna, o serie de evenimente vor afecta viata zodiilor. Pe langa schimbarile in materie de bani, sanatate si cariera, si viata am0roasa va avea parte de transformari.

Iata care sunt zodiile care se despart in aceasta toamna!

Taur

Discutiile aprinse pe care le-ai avut cu perechea ta in ultima vreme trebuie sa ajunga la un final. Ambii aveti caractere puternice si din acest motiv fiecare vrea sa isi sustina parerea cum stie mai bine. Desi incompatibilitatea dintre voi nu a fost atat de evidenta la inceput, acum semnele nepotrivirii de caracter sunt din ce in ce mai clare. Pasul despartirii va fi facut de amandoi. Veti ajunge la acest consens dupa multe discutii serioase, ambii fiind de acord ca este cea mai buna decizie pe care o puteti lua.

Gemeni

Fluturasii de la inceputul relatiei de iubire incep sa dispara, iar legatura dintre voi devine din ce in ce mai anosta, dar si tensionata. Tu esti o persoana sociabila, careia ii place sa se inconjoare de oameni, dar si sa fie mereu in centrul atentiei. Perechea ta, pe de alta parte, este ceva mai conservatoare si prefera sa ramana mai mult in casa. Din acest motiv, incepi sa crezi ca dragostea pentru jumatatea ta a fost doar o iluzie, fiind din ce in ce mai nefericita in relatia de cuplu. Inainte de a lua o decizie, este bine sa te gandesti de doua ori la consecintele despartirii.

Balanta

Atunci cand sentimentele nu mai sunt la fel de puternice, ambii parteneri incep sa se simta stanjeniti unul in compania celuilalt. Acest lucru se intampla si in cazul tau. Toata atractia care exista intre voi odata a disparut, iar acum va este extrem de greu sa va expuneti sufletele si chiar trupurile. Desi la capitolul comunicare nu aveti niciun fel de problema, disparitia flacarii care exista odata intre voi incepe sa va afecteze emotional. Din acest motiv ai sanse mari sa faci parte din categoria zodiilor care se despart in aceasta toamna.

Leu

Viata de cuplu nu este pentru oricine si de acest lucru iti vei da seama si tu in aceasta toamna. Desi totul merge perfect intre tine si perechea ta, te simti ca o prizoniera. Firea ta rebela si setea de libertate nu te lasa sa te bucuri de linistea si de confortul pe care relatia ta ti le ofera. Iti amintesti cu nostalgie de momentele in care puteai sa petreci pana dimineata si de momentele in care nu trebuia sa dai explicatii nimanui. O relatie nu trebuie sa fie vazuta ca o limitare a libertatii si de aceea vei decide ca este mai bine sa continui acest drum singura.

Zodiile care se despart in toamna 2019 nu trebuie sa vada separarea ca pe un lucru negativ, ci ca pe un episod din viata lor care le va permite sa treaca la un nou nivel si sa se maturizeze.

Share.

Comments are closed.