Este cel mai popular designer si cel mai ravnit burlac din Romania. Catalin Botezatu vorbeste despre prima lui dragoste, despre mama fiului sau, dar si despre femeia perfecta.

Femeia este perfecta si senzuala, atunci cand… poarta doar o camasa barbateasca si umbla cu picioarele goale prin casa. Atat, fara niciun accesoriu, atunci femeia emana senzualitate si … romantism, scrie fabricatinromania.info.
Ador sa o urmaresc cu privirea atunci cand … dezbraca nonsalant o rochie de seara, sa ii privesc lenjeria frumoasa si drumul catre ceea ce nu se poate spune (zambeste).

Aroma ei imi aminteste de … locurile exotice. Femeia trebuie mirosita si la propriu si la figurat… in zona gatului si a urechilor. Daca esti inebunit de aroma ei, atunci sa stii ca ai gasit femeia perfecta.

Ii sta bine sa-mi poarte camasa atunci cand… vrea sa fie atragatoare, naturala. Daca femeia vrea sa innebuneasca partenerul, atunci trebuie sa-si puna camasa lui pe corpul gol.

Prima mea iubire a fost… o femeie mai in varsta decat mine, casatorita. Din fericire a divortat pentru mine, apoi ne-am iubit 7 ani … si am facut si un copil.
Dragostea seamana cu marea, deoarece… uneori poate fi linistita, alteori – involburata.
Poate sa te duca in adancuri sau te poate face sa plutesti. Dragostea pentru mine reprezinta totul, daca nu iubesti, inseamna ca nu existi. Nimic dupa sanatate nu este mai important decat dragostea. Efectiv, fara ea te stingi pe dinauntru.
Femeia pleaca pentru ca… nu este respectata, pentru ca nu se simte iubita. Femeia se arunca in bratele altcuiva cu totul, nu ca barbatii. Noi inselam si ne intoarcem acasa, femeia – nu.

Ea inseala cu patos, cu nervi si cu toata fiinta ei. Cred ca femeia trebuie sa plece atunci cand nu este fericita. In nici un caz nu trebuie sa rabde violenta, injosirea si maltratarea de dragul copiilor.

Cand doi se cearta… trebuie sa se impace, ca sa nu profite al treilea.
Nu ma insor pentru ca… nu cred in dragoste oficializata la notar. Cred ca oamenii se pot iubi pana la adanci batraneti fara documente si stampile.
Cititorilor le recomand… sa inteleaga ca acest pas este un lucru minunat si trebuie sa faca din el un eveniment unic. De aceea, incercati ca aceasta zi sa va aduca doar amintiri fabuloase!