Recunosc, eu mă simt o norocoasă dacă găsesc ceva valoros pe jos, însă se pare că lucrurile nu stau tocmai așa…

M-a învățat o doamnă, atunci când eram mică să spun următorul lucru, atunci când găsesc ceva pe jos: „ce-am găsit să fac înzecit”, însă se pare că nu se aplică de fiecare dată. Unele obiecte ne pot aduce mai mult ghinion decât noroc…
Să vedem despre ce obiecte este vorba!

Pieptene

Se pare că acest obiect păstrează energiile persoanei care l-a pierdut, astfel putem atrage problemele din viața acesteia.

Bani

Se spune că persoana care ridica banii găsiți pe jos îi va pierde înzecit. Așa că, nu te lasa pradă entuziasmului, pentru că însușirea lor nu-ți va aduce nimic bun!

Oglindă

Există un mit conform căruia, dacă te vei uita într-o oglindă pe care ai găsit-o sau care nu îți aparține, ai să preiei toate grijile și necazurile acelei persoane. Nu…eu nu vreau asta!

Chei

Să nu ridici vreodată cheile de pe jos! în trecut se credea că anumite chei încuie griji și necazuri, pe care le-ai putea deschide chiar tu.
Ace

Se contaminează ușor cu energii negative și, chiar dacă ce voi spune nu este creștinește, se pare că prin intermediul lor se pot face farmece.
Bijuterii din aur

Și bijuteriile pot fi o armă prin care se poate face mult rău, mai ales cele din aur. Chiar dacă un anumit obiect este pierdut din greșeală, tot păstrează energia negativă a persoanei pentru care valora mult.

Ceas

Nu ridica un ceas de pe jos, se pare că el atrage nenorocirile pe planul sănătății.
Citește aici ce cadouri nu trebuie să primești niciodată!