Cel mai bine este să ne rugăm așa cum simțim noi. Uneori, atunci când stăm în liniște și ne gândim la Dumnezeu, ne vine dintr-o dată să ne rugăm într-un anume fel. Chiar dacă durează 1 minut să o citești, fiind spusă din suflet, va ajunge la Dumnezeu… Această rugăciune se spune de 3 ori pe zi, timp de 9 marți, având o lumânare sfințită aprinsă.
Iată mai jos și textul rugăciunii!

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).
Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți prin care trecem acum și ajută-ne să ne îndeplinim dorințele.
Așa să ne ajute Dumnezeu!
Amin!”

Rugăciunea este atât de puternică încât înainte de terminarea novenei se va primi lucrul cerut.