A VENIT AZI CINEVA…la ușa ta să te întrebe dacă ai ce mânca? S-a oferit vreo cunoștință să îți plătească datotiile, facturile sau să îți umple frigiderul cu alimente?

Vin toți prietenii tăi și la necaz? Sau vin doar la băut, mâncat și un “pahar de vorbă”?

VREAU să știu, CINE te-a sunat AZI dimineață să vadă dacă mai trăiești? Că dacă nu ar fi internetul mulți ar MURI în casă, nu ar știi nimeni de ei.

Să nu-mi spui că la TINE la ușă sunt grămezi de PRIETENI gata să îți ia toate necazurile și problemele și să le îndure ei? Că la ușa mea nu-i NIMENI, doar vântul mai bate și eu SINGUR în pragul ușii, gandindu-mă cum să-mi REZOLV toate câte am pe cap și câte mi-a pus viața în cale.

Dacă nu-i nimeni la ușa ta ACUM, exact de NIMENI să NU îți PESE. Fă ce VREI sau POȚI cu viața ta. Nu vezi că nu-i pasă NIMĂNUI? NU-TI DĂ NIMENI UN PAHAR CU APĂ, CĂ ȘI AIA E PE BANI ACUM. DAR STAI LINIȘTIT CĂ VIN TOȚI LA ÎNMORMÂNTAREA TA, SĂ TE VORBEASCĂ DE BINE, SĂ BEA ȘI SĂ MĂNÂNCE.

De cele mai multe ori ești doar tu cu Dumnezeu, nimeni în jur.

Unii sunt norocoși și au pe cineva alături, însă alții nu au pe nimeni. CUNOSC mulți oameni dar nu se pot baza pe niciunul.

Dă-o încolo de GURA LUMII. Bazează-te doar pe tine și pe cei puțini care ți-au demonstrat că sunt acolo la nevoie.

Sursă text: randuripentrutine.eu