Mesajul lui Keanu Reeves – Cât de mult apreciezi viața pe care o ai? Cât apreciezi că ești alături de cei dragi și că te-ai trezit azi? Mai știm să apreciem viața? Iată ce spune Keanu Reeves despre viața modernă…

Mesajul lui Keanu Reeves – ”Vedeți toți oamenii din spatele meu? Se grăbesc toți către serviciu și nu sunt atenți la nimic din ce se întâmplă în jurul lor.
Uneori suntem așa de prinși cu viața de zi cu zi încât uităm să luăm o pauză pentru a ne bucura de frumusețea vieții.
Suntem precum niște zoombie. Ridicați-vă capul din telefonul mobil și priviți în jur!

Spuneți ”Buna ziua!” unei persoane care vă iese în cale, îmbrățișați pe cineva care suferă. Ajutați pe cineva! Trebuie să trăiți în fiecare zi ca și cum ar fi ultima.
Ceea ce nu știți despre mine este că am suferit de depresie în urmă cu câțiva ani. Persoana care m-a sprijinit am fost eu. Fiecare zi este prețioasă, așă că tratați-o ca atare. Nimeni nu ne garantează ziua de mâine, trăiți astăzi!

Mă cunoaște foarte multă lume, dar nimeni nu știe povestea mea. La vârsta de 3 ani l-am văzut pe tatăl meu cum ne părăsește. Am frecventat 4 licee diferite, m-am luptat cu dislexia, educația a fost pentru mine o provocare mai mare decât pentru cei mai mulți.
La vârsta de 23 de ani, prietenul meu apropiat River Phoenix a murit din cauza unei supradoze, în 1998 am întâlnit-o pe Jennifer Syme. A fost dragoste la prima vedere, iar în 1999, Jennifer era însărcinată cu fetița noastră.

Din păcate, după 8 luni, copilul nostru s-a născut mort. Am fost distruși, și în cele din urmă relația noastră s-a încheiat.
Mesajul lui Keanu Reeves – 18 luni mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de mașină. Din acel moment am evitat relațiile serioase și să am copii.

Sora mea mai mică a suferit de leucemie. Astăzi este vindecată, iar 70% din câștigurile mele din Matrix le-am donat spitalelor care se ocupă cu tratarea leucemiei. Sunt singurul star de la Hollywood care nu are o vilă imensă. Nu am bodyguard și nu port haine extravagante. Merg cu metroul și îmi place la nebunie.
În concluzie, cred că suntem cu toții de acord că înfruntând tragediile cu care ne confruntăm putem învinge. Indiferent de ce se întâmplă în viața voastră, puteți să depășiți dificultățile! Viața merită trăită!”

Ei bine, o lecție de viață, din care cu toții avem ceva de învățat! Ești de acord?
Citește și aceste citate impresionante, care îți vor schimba modul de gândire!