Sa ai mereu curajul de a îndepărta din viața ta oamenii care îți calcă sufletul în picioare. NIMENI, nici macar cei pe care-i iubești, nu au dreptul sa te jignească, sau să-ți ia zâmbetul de pe buze…NIMENI!

Atunci când cineva nu-ți poate oferi iubire, atentie, îți calcă sufletul în picioare, tu nu te răzbuna. Tu nu fi om rău. Tu iartă și pleacă.

Învaţă să mergi mereu cu fruntea sus. Să te iubeşti mai mult. Să ai mai mare grijă de tine. Învaţă că uneori trebuie să fii mofturoasă şi pretenţioasă pentru că nu e întotdeauna bine să te mulţumeşti cu puţin, mai ales când e vorba despre sentimente.

Vor încerca să te doboare, să te descuraje, să îţi frângă aripile şi să te facă să îţi pleci privirea în faţa lor. Vor încerca să fie mai buni sau să te mintă. Vor profita de bunătatea sufletului tău, de naivitatea ta şi de faptul că nu poţi spune ,,nu”.

Te vor răni de multe ori, iar tu le vei da voie să o facă din nou şi din nou însă vei învăţa, dacă nu ai învăţat deja, că sunt unii oameni care nu te merită şi nu merită nimic din tot ce le poţi oferi tu. Nu te agăţa întotdeauna de oameni, chiar dacă îi iubeşti enorm, chiar dacă îi vrei alături de tine pentru întreaga viaţă.

Nu te ruga să te iubească, nu te înjosi, nu te întrista. Pur şi simplu mergi mai departe, iartă, uită şi construieşte-ţi viaţa pe care vrei să o trăieşti alături de oameni care nu te obligă să îi aştepţi. Continuă să ai demnitate, respect de sine şi păstrează-ţi candoarea, frumuseţea sufletului.

Dă-le voie oamenilor să te iubească, dar nu le da voie să te calce în picioare.