Provocarea poate părea imposibilă atunci când facem vreo schimbare majoră în viața noastră. Desigur, este imposibil atunci când încercăm să o facem singuri! Dar puterea lui Dumnezeu care lucrează prin credința noastră va transforma imposibilul în posibil.

Dumnezeu îi binecuvântează pe cei care nu se tem să aibă încredere deplină în el. Când îi dai încrederea ta, Dumnezeu te umple cu puterea Lui. Mai jos sunt motivele bune pentru care nu trebuie să pierdeți încrederea în Dumnezeu și, de asemenea, să aveți credință deplină prin minte, inimă și suflet.

Dumnezeu te va ajuta când te doare

Dacă vă uitați la istorie, există o mulțime de cazuri în care încrederea în Dumnezeu în vremuri dificile nu a oferit doar puterea de a o cuceri, ci a oferit șanse și putere de a avea succes și de a trece cu bine peste toate încercările.

Dumnezeu ne oferă iubire nelimitată, prosperitate, precum și putere

Dumnezeu este pregătit în fiecare secundă pentru a ne oferi o putere, pace și putere enorme, deși suntem singurul motiv pentru care nu putem obține nimic doar datorită caracteristicilor persistente ale noastre și ale ochilor închiși.

Dumnezeu este alternativa finală pentru grijile și problemele vieții tale

Simplul fapt că fiecare preocupare din această lume, eventual personală, socială, financiară sau economică, poate fi ușor rezolvată complet, doar în cazul în care aveți o voință puternică. Ce este această voință? Care este sursa de alimentare care poate? Este doar o apreciere oferită de Dumnezeu pentru performanța dvs. generală. Pe scurt, puteți indica faptul că este furnizat oamenilor care cred cu tărie și cu tărie în munca dificilă și în Dumnezeu.

Dumnezeu știe totul despre tine și tot ceea ce este sănătos pentru tine

Ceva are loc în acest univers anume a provocat, fiecare sarcină, fiecare activitate are un răspuns. Nu există nimic în acest univers special care să nu fie în afara expertizei pentru Dumnezeu. Dumnezeu îți cunoaște întotdeauna, intenția, visele, obiectivele și gândurile de acolo, care te vor ajuta oferindu-ți o șansă de fiecare dată. Tu trebuie să selectezi cea mai inteligentă alegere oferită de Dumnezeu.

Sursă text: randuripentrutine.eu