Când simțiți că sunteți apăsați de probleme, e neapărată nevoie să faceți o curățare energetică atât a casei cât și a corpului. Mai mult de atât, vă este de mare folos și o rugăciune adresată Mântuitorului și Arhanghelului Mihail.

Alungă răul și energiile negative

„Doamne Dumnezeule și Arhanghele Mihail, Te rog trimite îngerii Tăi iubitori preaputernici să intre în casa mea, de sus în jos, înăuntru și în afară, în fiecare loc și colțișor, în fiecare spațiu și fiecare încăpere. Să le umple cu prezența lor iubitoare, căci ei emană lumina
Ta și radiază iubirea Ta cântând și lăudând Gloria Ta. Și îndepărtează toată negativitatea, toată frica, tot răul și necazul, toată depresia, mânia, tristețea, supărarea, răutatea și du-le sus în Lumina Duhului Sfânt.
Mulțumesc Doamne și mulțumesc preaiubite Arhanghele Mihail”.
Baie vindecătoare

În același timp, umpleți cada cu apă în care să puneți câteva linguri cu bicarbonat de sodiu, câteva linguri cu sare de mare și 10 picături de uleiuri esențiale de lavandă și tămâie. Stați în cadă timp de 20 de minute și corpul va elimina toate toxinele prin piele.
E foarte important ca ulterior să vă spălați bine corpul și părul. Ar fi foarte bine dacă ați face această baie în fiecare săptămână. Veți observa singuri cum se va schimba viața dumneavoastră.