Un test de perspicacitate pune în dificultate mai mulți utilizatori ai rețelelor de socializare. Imaginea postată îi derutează pe mulți, căci oferă o altă perspectivă a ceea ce este de fapt.

Test de perspicacitate. Imaginea care i-a derutat pe mulți

O fotografie postată pe un grup de facebook îi induce pe mulți în eroare. Mulți cred că în imaginea respectivă sunt fie niște piese de lego, însă adevărul este altul.

Imaginea aparține unui fotograf din provincia Hangzhou Zhejiang din China și a fost realizată dintr-un elicopter. Mulți s-au întrebat ce reprezintă, mai ales că arată ca niște piese lego. Ei bine, autorul fotografiei a fost cel care a dezvăluit că ceea ce se vede sunt zeci de autobuze scoase din circulație depozitate într-un spațiu închis. Poza a circulat pe Internet și puțini au fost cei care au ghicit din prima ce se află în imagine.

Același fotograf a surprins și alte locuri interesante din regiunea sa și le-a tratat dintr-o altfel de perspectivă. Iată cum arată o grădină privată în China. Aceasta este situată în inima orașului vechi Nanshi. Numele său înseamnă „Garden of Joy“ “, iar astăzi o lume întreagă visează s-o viziteze.

O altă fotografie surprinde panourile solare de pe pantele sudice ale Chinei:

La fel de impresionantă este și o fotografie făcută la înălțime deasupra Parcului Național din Hangzhou, provincia Zhejiang. Mulți au rămas surprinși de simetria poetică a copacilor.

Imaginea devenită virală pe rețelele de socializare care i-a împărțit pe internauți. Voi ce vedeți în această imagine?

Recent, o imagine pusă în mod special, pe timpul acestor vremuri în care miliarde de oameni sunt sfătuiţi să stea în casă şi să renunţe la vacanţe, a făcut furori pe social media reuşind să ne facă să ne gândim la vacanţă la prima vedere.

„Ce vedeţi în poză? O barcă sau un cheesecake?”, este întrebarea care apare pe Facebook în dreptul unei imagini cu o prăjitură. Pentru că mulţi au răspuns că în fotografie este o barcă, imaginea a fost postată şi pe Instagram, însă acolo explicaţia a fost în spirit de glumă: „Vrei atât de mult să călătoreşti încât nu ţi-ai dat seama că în poză e o prăjitură”.