Bineinteles ca niciun barbat nu va fi niciodata suficient de bun pentru fetita lor, dar majoritatea viseaza ca ea sa imbrace rochia de mireasa si sa fie fericita alaturi de alesul ei.

Un tatic ne-a dezvaluit ce i-a spus fiicei sale sa caute la un barbat pe cand aceasta era doar o adolescenta rebela.
Intalneste-te cu barbatul care te face fericita, dar marita-te cu cel care te face sa razi, scrie mesajeinspirationale.com.
Un barbat care te face sa razi pana te doare burta merita pastrat. Traim intr-o lume grea si rea. Vei suferi mult, iar daca vei avea un sot care sa te faca sa razi in momentele acelea, viata va fi mai usor de suportat.

Trebuie sa-l vezi suparat, furios, speriat sau bolnav inainte sa zici da

Descopera-i viciile. Nu poti schimba firea oamenilor asa ca, ai grija cum se comporta cand e furios sau speriat. Daca te deranjeaza comportamentul lui acum, in 5-10 ani o sa ajungi sa-l urasti. Oricat l-ai iubi nu il vei putea schimba mai tarziu.
Ai incredere in instinctul tau!

Daca nu te face sa te simti in siguranta, nu-i gasi scuze si pleaca.
Daca pune banii inaintea ta, nu merita timpul tau!

Una este sa nu iti permita sa-ti cumpere ceva scump si alta este sa aiba banii in buzunar si sa nu iti cumpere o cafea. Dragostea si banii sunt inamici. 62% dintre divorturi se produc din cauza banilor. Tine minte asta!
Conteaza cum trateaza animalele!

Un indiciu important al personalitatii unui om este felul in care se comporta cu animalele. Asa se va comporta si cu viitorii vostri copii.
Copiii sunt frumosi, dar deseori sunt obraznici. Daca nu va avea rabdare cu animalele, sigur nu va avea rabdare nici cu copiii.