Se spune ca e bine sa ai un batran in preajma, caci cine nu are bunici, sa-si cumpere. Acelasi lucru se poate spune si despre acesti nativi de foc.

De ce sunt Sagetatorii speciali

1. Sagetatorii sunt foarte calzi, primitori, extrem de afectuosi cu oamenii din jur. Sunt printre cele mai calde persoane pe care le poti intalni si sunt mereu pregatite pentru a da un sfat bun.

2. Sagetatorii au o energie inepuizabila. Nu le place sa stea intr-un loc. Sunt tot timpul pusi pe fapte mari, mereu gata sa initieze actiuni noi, sa intre in tot felul de aventuri, unele chiar primejdioase. Sagetatorii sunt neinfricati. Le place adrenalina, scrie stiriactuale.net

3. Sagetatorii nu pot trai singuri. Tot timpul doresc sa fie inconjurati de prieteni, de rude, de cei dragi. Sunt oameni care pot functiona doar daca au parte de sprijin si intelegere, de comunicare intensa, continua.

4. Nativii Sagetator sunt si destul de vulcanici. Au mereu ceva de spus si sunt aparatori ai unor principii corecte. Nu se lasa prejos de la nimic si vor spune mereu ce au pe suflet indiferent care sunt consecintele. Sunt gata de atac si intotdeauna o fac cu argumente.

5. In relatiile de iubire, Sagetatorii tind sa fie destul de acaparatori, dar nu o fac pentru ca vor sa detina controlul, ci pentru ca vor sa il protejeze pe partenerul de viata de orice pericol imaginar sau real.

6. O alta calitate a acestor nativi este generozitatea. Stiu sa faca intotdeauna cadouri cu gust si nu se zgarcesc la a-i ajuta pe ceilalti cu bani atunci cand au nevoie.

7. Nu in ultimul rand, Sagetatorii sunt foarte spirituali. Au o gandire diferita care ii scoate din multime, ii diferentiaza.