Abandonat la naştere – Parasit la nastere, tanarul muzician a crescut fara iubirea mamei sale prin centrele de copii din Satu Mare, orasul sau natal. Cu toate acestea, Rafaelo Varga a invatat si a intrat la Liceul Teologic cu media 9,51.
Abandonat la naştere, a reusit sa intre la liceu cu 9,51

O performanta cu atat mai mare cu cat mama sa i-a spus, la un moment dat, ca nu l-a dorit.”Mi-a spus ca am aparut din greseala, ca am fost un copil nedorit. Si asa incep si versurile de la primul meu single pe care urmeaza sa il scot prin aprilie, cu videoclip, cu tot.
Am simtit ca trebuie sa-i arat ca am aparut cu un scop, chiar daca ea nu m-a dorit. Si ca, la un moment dat, o sa fie mandra de mine. Cel putin sunt singurul din toata familia mea care am cateva clase.

Am noua clase terminate. Sunt in clasa a zecea, acum. In familia mea nu are nimeni nicio scoala, nu invata nimeni…„, a spus el pentru Jurnalul National.

Rafaelo nu si-a cunoscut niciodata tatal, in dreptul acestuia in certificatul de nastere aparand…”o liniuta”. „Se pare ca s-ar fi batut pe strada si ar fi creat un scandal pe domeniul public. A fost arestat si inchis pentru doi ani. S-a batut in puscarie si a fost omorat”, afirma el.
Tanarul ii multumeste mamei sale, pentru ca totusi, nu l-a av0rtat si i-a dat sansa sa traiasca: „Mi-a dat doua cadouri. I-am multumit ca nu m-a av0rtat. Oricum nu am fost un copil dorit, dar ii multumesc ca m-am nascut.”
Acum, Rafaelo Varga spune ca isi doreste sa faca doua facultati si sa-i ajute pe cei care au ramas in casele de copii din tara, scrie bucatarianoastra.online.
„Simt ca trebuie sa fac ceva. Sa ma lupt ca si colegii mei din casele de copii sa aiba macar 10% din ce am eu. N-o sa ma las la gandul ca, gata, am scapat din casa de copii.
Nu… voi incepe un proiect care se numeste “Dar din dar”. Prietenii mei de pe Facebook il stiu, am pus niste afise cu proiectul acesta. Imi doresc sa iau legatura cu mai multe asociatii si voi merge in tara, deja am semnat la Arad, la Buzau, urmeaza Timisoara, Cluj, Satu Mare.

Voi merge la case de copii, voi face spectacole, voi prezenta si voi canta. Vreau sa-i motivez pe colegii mei, sa le spun ca nu trebuie sa ramana asa, sa le explic ca, daca eu am reusit, si ei vor reusi. reau sa fac Jurnalismul si Psihologia. Doua facultati vreau sa fac. Psihologia pentru ca vreau sa ajut.
Vreau sa-i ajut pe colegii mei care se vor confrunta sau se confrunta cu ceea ce m-am confruntat si eu. Si vreau sa fac Jurnalismul pentru ca e visul meu sa ajung prezentator de stiri, sau prezentator la o emisiune, sau reporter. Pas cu pas..”.

Mai mult, Rafaelo isi doreste o familie a sa: „O sa-mi iubesc copiii atat de mult! Imi doresc sa am cel putin doi copii si vreau sa le ofer ceea ce eu nu am avut.
Nu vreau nici sa-i rasfat prea mult… vreau sa fie niste copii educati, sa fie exemple de copii, sa vada prin ce a trecut tatal lor si vreau sa le arat ca viata asta este asa cum ti-o faci tu. Si pe sotia mea o sa o respect. Eu port un respect deosebit fata de femeie. Visez la o familie frumoasa”.
Cel mai mult si cel mai mult insa, tanarul recunoaste ca si-ar fi dorit o mama care sa-l iubeasca.