Din cele mai vechi timpuri, diverse persoane s-au ocupat cu întocmirea acestor ritualuri malefice (vraji sau farmece) fie pentru a despărți un cuplu sau pentru a face pe cineva să se îmbolnăvească ori pentru a-i luat sporul banilor și lista poate continua.

Dacă aveți simptomele descrise în următoarele rânduri, e cazul să vă puneți semne de întrebare și să mergeți de urgență la un preot!

Dureri de cap, palpitații, certuri în familie

Printre cele mai importante simptome pe care o persoană căreia i s-au făcut farmece le are, se numără durerile cumplite de cap, mai ales în spate sau la frunte și între ochi (atenție, se poate confunda cu deochiul).

De asemenea, acel om are palpitații, îi amorțesc mâinile, se ceartă din absolut orice lucru neînsemnat fie cu familia, fie cu colegii de serviciu, nu poate sta în propria casă, are o permanentă stare de plictiseală și oboseală, nu vrea să-și curețe casa, simte că ceva îl strânge de gât, are o mare greutate pe piept.
Culmea este că, deși persoana în cauză își face analizele, acestea ies toate perfect, iar medicii însăși încep să-și facă probleme și nu puține au fost cazurile când au trimis-o la biserică.

Cum scăpați de farmece

Esențial pentru a vă reveni este să vă întoarceți cu toată inima la credință, să vă spovediți la fiecare 40-50 de zile, să vă împărtășiți cât mai des, iar duminica să nu lipsiți de la biserică.
De asemenea, vinerea veți mânca anafură și veți bea agheasmă, iar luni, miercuri și vineri de peste an veți posti.
Totodată, este bine să țineți și toate posturile de peste an. Foarte des, veți face sfeștanie în casă și vi se vor citi Moliftele Sfântului Vasile, veți face rugăciuni dimineața și seara, veți tămâia și veți sta cu candela aprinsă.

Nu în ultimul rând, trebuie să-i iertați pe cei care încearcă să vă distrugă!