V-ați gândit vreodată că în funcție de ceea ce rostiți, vi se conturează viața? Acesta este motivul pentru care specialiștii spun că ar fi extrem de util ca oamenii să învețe și lecția tăcerii. Dacă însă nu puteți, fiți foarte atenți ce vorbiți și mai ales cu cine vorbiți.

Nu creați situații negative

Oamenii de știință afirmă că prin rostirea cuvintelor, fiecare persoană își creează fondul genetic. Spre exemplu, o persoană supraponderală va mai câștiga câteva kilograme în plus, odată ce va rosti acest lucru.

Pe de altă parte, o persoană care spune că slăbește, nu va face decât să atragă bolile asupra sa și atunci va pierde multe kilograme, deși nu dorește acest lucru.
Același lucru se întâmplă și atunci când spuneți că nu aveți bani. Îi veți îndepărta pur și simplu de lângă dumneavoastră. Dacă însă nu veți împiedica procesul de dobândire a banilor, veți constata cum aceștia vor începe să vină din mai multe părți.
Atenție cum vă adresați copiilor

De câte ori atunci când v-a supărat micuțul dumneavoastră, i-ați spus că este prost crescut? Cu siguranță, nu vă amintiți, dar un lucru este sigur: aceste cuvinte vor avea efecte nefaste asupra copilului și va învăța rău la școală.

Potrivit legilor Universului, dacă într-o ceartă cu iubitul sau iubita îi veți spune să dispară din viața dumneavoastră, să nu vă mirați dacă într-o zi veți găsi casa goală. Tot specialiștii spun că atunci când ne gândim că toți bărbații sunt la fel, în viitoarea relație vom avea de suferit. Nu în ultimul rând, atunci când blestemați pe cineva, nu influențați doar câmpul lui, dar și pe al dumneavoastră.