Cuvintele au cea mai mare putere în viața noastră, de aceea le putem folosi în mod vindecător. Iată care sunt cele mai puternice mantre pe care să le spuneți pentru a vă elibera sufletul, trupul și sufletul de probleme.

Recitiți mantra de câteva zeci de ori pe zi

Dacă în vremurile îndepărtate, se credea că trebuie să repeți o mantră de 125.000 de ori pentru a-ți pătrunde în mental și a reuși să îți schimbe realitatea, în zilele noastre se recomandă ca mantra să fie spusă de câteva zeci de ori pe zi. Nu uitați ca atunci când folosiți mantrele, să vă îndreptați atenția doar acolo.
Citiți aceste mantre, în funcție de ce probleme aveți…

“Știu că sunt iubit/a pe parcusrsul întregii zile”. Această mantră se recomandă să fie citită de trei ori în fiecare dimineață sau oricând aveți nevoie, ținând mâinile încrucișate în jurul corpului, ca și cum v-ați îmbrățișa.

Mantra “Și aceasta va trece”, se va spune ori de câte ori aveți vreo problemă.

“Îmi abandonez grijile Universului”, trebuie să spuneți tot de trei ori, în acel moment vizionând momentul în care veți lăsa toate grijile deoparte.
“Aleg să mă simt bine cu mine însămi, în fiecare zi”, este o altă mantra care se spune de trei ori, în timp ce vă veți privi cu atenție în  oglindă.
“Mă aflu chiar acolo unde am nevoie să fiu”, se recomandă a fi spusă ori de câte ori nu aveți încredere în dumneavoastră.

“Mă eliberez de trecut și mă iert”, este o extraordinară mantră pe care puteți să o spuneți cu voce tare sau în șoaptă, de cinci ori, ținând mâinile în zona inimii.
“Fără efort, creez viața de care am nevoie”, este mantra care se spune de șase ori în orice moment al zilei, pentru a ne deschide perspectivele.
Vedeți aici de ce trebuie să Începeți săptămâna cu Rugăciunea de luni către sfântul arhanghel Mihail!