Horoscopul primăverii: Află de cine te îndrăgosteşti şi dacă vei avea bani

Se spune că primăvara este anotimpul dragostei. Ca să afli dacă va fi astfel şi pentru tine, descoperă previziunile astrelor pentru lunile de primăvară. Află cum vei sta cu dragostea şi nu numai în perioada martie – mai 2012.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

În această primăvară eşti mult mai orintată către propriile tale nevoi şi vei căpăta mai multă încredere în forţele proprii. Este bine să fii egoistă din când în când şi să-ţi îndrepţi atenţia către nevoile tale. Iar când ştii ce vrei, eşti mai puţin mai predispusă la a fi manipulată de alţii.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Primăvara aceasta te vei bucura de o creştere a energiei şi vei fi tot mai doritoare să cauţi plăcerea, sub orice forme. În plan sentimental, vei putea avea unele dificultăţi de înţelegere cu partenerul. Până pe 13 aprilie va trebui să ai ceva mai multă răbdare şi ata pentru Marte, planeta ta guvernantă va fi retrogradă.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Până pe 19 aprilie vei fi nevoită să lupţi pentru relaţia ta amoroasă, dar faci asta cumva fără să ştie nimeni. Este foarte important să ai grijă ce spui şi mai ales cui, pentru că dezvăluirea secretelor şi nerespectarea confidenţialităţii de orice fel va avea repercursiuni negative. Începând cu 15 mai, Venus, planeta care îţi guvernează semnul, se va mişca retrograd, iar viaţa ta amoroasă va avea nevoie de ceva modificări. Chiar dacă vor fi neplăcute, se vor dovedi benefice pe termen lung.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Până pe 4 aprilie vei avea senzaţia că mergi pe loc şi asta pentru că Mercur, astrul care îţi guvernează semnul zodiacal va fi retrograd timp de trei săptămâni. Odată cu această modficare, vei redescoperi liniştea căminului tău şi te vei conecta cu nevoile tale interioare. De pe 21 mai Soarele intră în semnul tău şi îţi aduce o vizibilă creştere a încrederii în forţele proprii, dar şi o revitalizare a vieţii de cuplu.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Primăvara începe cu Soarele în Casa a 10-a a Carierei pentru tine, ceea ce îţi aduce mai multe oportunităţi la locul de muncă, dar şi în spaţiul public, în general. Până pe 20 mai, adică aproape întrega primăvară, ai toate şansele să cunoşti pe cineva nou, o persoană care îţi face inima să bată cu putere. Prietenii te vor ajuta primăvara aceasta să trăieşti experienţe amoroase interesante, mai ales că pin intermediul lor poţi întâlni pe acel cineva la care visezi.

Leu (22 iulie – 22 august)

O scurtă pauză este cel mai bun mod de a-ţi începe primăvara. Călătoriile sunt foarte bine aspectate şi te ajută să întâlneşti oameni noi, să intri în conexiune cu persoane foarte interesante, până pe 19 aprilie. Viaţa profesională va fi apoi în centrul preocupărilor, mai ales că Soarele va intra în zodia taurului, semn stabil, care potenţează munca.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Începând cu 18 martie, viaţa ta amoroasă va avea de suferit. Agresivitatea va fi principalul punct sensibil sau din contră, vei putea descoperi că ai nevoie de mai multă varietate şi divertisment în relaţia ta, care a intrat pe un făgaş marcat de rutină accentuată. Este foarte important să îţi controlezi cuvintele, pentru că rişti să spui ceva ce apoi vei regreta.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Primăvara aceasta ai toate şansele să găseşti noi parteneri de afaceri, de lucru, colaboratori sau protectori. Este momentul să iei tu frâile în mâini şi să nu te mai laşi condusă, pentru că vei reuşi să obţii mai mult în acest fel. Viaţa amoroasă este cea care va fi aspectată mai puţin benefic, în special din cauza lui Venus retrograd, care încetineşti evoluţia firească a lucrurilor şi poate pune chiar şi beţe în roate.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Poate până acum ai tot aşteptat momentul potrivit ca să abordezi pe cineva care îţi face inima să bată cu putere sau poate ai dorit să-i adresezi o întrebare importantă partenerului, dacă te afli deja într-o relaţie stabilă. Ai timp să faci aceste lucruri până pe 13 aprilie, când Marte va fi retrograd şi îţi va pune apoi beţe în roate. După această dată, ar fi indicat să eviţi critica excesivă la adresa celor dragi.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

În această primăvară eşti pregătită să “decolezi” precum o rachetă. Ai de gând să-i spui persoanei iubite ce simţi şi chiar să-i faci propuneri foarte îndrăzneţe. Înainte de a te arunca cu capul înainte ar fi indicat să pui sub lupă ceea ce tocmai eşti pe cale să faci. Câtăreşte-ţi bine cuvintele şi acţiunile, pentru că este posibil ca celălalt să nu fie tocmai pe aceeaşi lungime de undă sau să nu se aştepte la aşa ceva acum.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Sentimente puternice te frâmântă la început de primăvară, dar parcă nu eşti pregătită să le împărtăşeşti şi celuilalt. Este posibil ca acest lucru să se întâmple din cauza nevoii tale de timp şi spaţiu înainte de a face un pas înainte. Începând cu 19 aprilie, când Soarele va intra în Taur, vei începe să îţi deschizi inima şi să-ţi împlineşti dorinţele.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În prima parte a primăverii vei fi mai mult raţională decât sentimentală şi asta se întâmplă pentru că Soarele va intra în independenta zodie a berbecului. Vei avea tendinţa să te contrazici până în pânzele albe (mai mult ca de obicei) şi chiar să intri în dicuţii contradictorii fără nicio miză. Începând cu 20 mai, vei avea o atitudine mai relaxată şi chiar vei avea parte de numeroase flirturi.

Sursă: eva.ro