Doamne, vin înaintea Ta, dorind să-ți mulțumesc. Părinte, am atât de mult de recunoscut, lucruri nevăzute și văzute, pe care le-ai făcut în viața mea. Dragă Doamne, îți mulțumesc pentru viața mea pe acest pământ, oricât de provocatoare sau nu. Mulțumesc pentru energia care mă hrănește sufletul, soarele care ne încălzește corpurile și aerul care ne umple plămânii…

Viața mea nu ar fi suficientă pentru a-ți mulțumi pentru toate momentele fericite pe care mi le-ai dat împreună cu familia mea. Mulțumesc că mi-ai oferit atât de mult să trăiesc cu ei și cât de minunată este viața mea. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a arătat calea înțelepciunii și fericirii, simt că fără tine aș putea ajunge oriunde. Vă mulțumesc pentru toate lucrurile pozitive petrecute în această viață.

Doamne, îți mulțumesc că mi-ai dat viață și fericire, că m-ai îndrumat pe calea cea bună a păcii și a mântuirii. Mulțumesc Doamne pentru că ai dat unui păcătos ca mine o viață nouă și o asigurare că într-o zi voi fi cu tine în paradis, nu prin meritul meu, ci Iisus jertfă perfectă pe cruce pentru păcatele mele.

Mulțumesc că mi-ai dat speranță pentru sfârșitul suferinței, durerii și războiului lumii, pentru un început al unei lumi pline de lumină și iubire veșnică.Îi sunt recunoscător, Doamne, că nu mai trebuie să trăiesc sub condamnare, că Tu m-ai eliberat cu adevărat, că sunt o nouă creație pe care nu mai trebuie să o trăiesc sub lege. Domnul recunoscător că mi-ai dat bucurie de nespus. Domnul recunoscător că ai răbdare îndelungată, permițându-mi să mă maturizez în Tine!

Mulțumesc Doamne că mi-ai dat sănătate, pentru mâncarea pe care mi-o oferi, pentru conștiința pe care ai trezit-o în mine. Mulțumesc Doamne pentru tot. Mulțumesc Doamne pentru încă un an de viață! Încă multe vise, dorințe … și tu ești întotdeauna credincios! Ce va aduce anul acesta, nu știu! Dar știi, te rog să mă conduci să am încredere în tine.

Cum sa nu te iubesc și îți mulțumesc dacă tu, Doamne, mi-ai dat șansa să găsesc din nou fericirea. Binecuvântat să fie duhul tău. Mulțumim, Iisuse pentru binecuvântările pe care ni le-a dat. Mulțumim pentru toată fericirea, sănătatea și bogăția. Mulțumesc pentru această zi.