Rugăciune mai puternică decât rugăciunea Maicii Domnului, nu există. Se citește mai ales pentru împlinirea dorințelor dar și pentru îndepărtarea necazurilor.

Rostește această rugăciune de 3 ori pe zi, 3 zile de marți la rând, având în față icoana Sfintei Fecioare și o lumânare sfințită aprinsă! Rugăciunea este atât de puternică încât dorințele se vor împlini până la finele celor 3 zile de marți…

Așadar, așază-te în fața unei icoane a Sfintei Fecioare și roagă-te astfel!

“Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința).

Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt orice primejdie ce ai întâmpinat…

În numele Tatălui, al Fiului și-al Sfântului Duh,

Amin!”