Tu crezi în semne? Dacă da, un vraci șaman a vorbit despre unele dintre acestea pe care ar trebui să le observăm negreșit, dacă vrem să avem o viață împlinită.

Iată despre ce este vorba:

– Încearcă să-i ajuți pe ceilalți. Dacă nu le poți dărui fericire, măcar să nu le faci rău.
– Primul principiu în viață este să refuzi să faci cuiva rău. Gândește-te.
– Abilitatea de a iubi este cel mai important lucru pe care îl face un om pe pământ.
– Dacă iubitul/iubita tău/ta s-a supărat pe tine, dacă nu ești vinovat/ă – îmbrățișează-l/o, ține-l/o strâns strâns și se va liniști.
– Când mergi pe drum și vezi o pană care stă pe pământ, ia-o acasă. Ai putea să o pui într-o vază, să o atârni sau pur și simplu să o pui pe un raft. Aceasta este un amolet care îți va proteja casa.
– Dacă ai nimerit într-o situație din care nu vezi nici o ieșire, ridică o mână cât mai sus. Apoi brusc dă-o jos și spune: DUCĂ-SE NAIBII! Și mai gândește-te odată…
– Viața poate să se întoarcă la tine cu fața sau cu spatele. Însă puțini înțeleg că noi singuri o întoarcem. Toate gândurile rele noi le atragem. Trăiește liniștit. Nu invidia pe nimeni și nimic. Și ce dacă vecinul are o mașină de lux? Mutra lui nu va deveni mai frumoasă și burta de la bere nu se va transforma într-un abdomen cu 6 pătrățele. Mai des zâmbește și vei primi multe zâmbete în schimb.
– Dacă vrei să fii respectat, respectă-i pe cei din jurul tău. La bine răspunde cu bine, la rău, răspunde cu ignoranță. Omul care ți-a făcut rău va suferi mai mult pentru că nu l-ai luat în seamă.
– Dacă îți este greu pe suflet și simți neliniște în interior, cântă. Cântă orice. Și sufletul tău se va liniști.
– Măcar o oră în zi stai în liniște. Ea îți este la fel de necesară precum este comunicarea.
– Atunci când femeia merge la cumpărături, ea cumpără fericire pentru familia ei. Iar bărbatul trebuie să îi asigure banii femeii, pentru ca ea să cumpere cele mai bune produse. Familia care economisește pentru produsele alimentare este predispusă la sărăcie și nefericire.
– Nu există religia și credința perfectă. Există un singur Dumnezeu.
– Nu arunca gunoiul în apă. Duhul apei poate să se înfurie. Aruncă mai bine pâine, lapte sau bănuți.
– Ascultând muzica bună, poți să te eliberezi de toată energia negativă pe care ai adunat-o în timpul zilei. Muzica e un fel de meditație care aduce echilibru în viața noastră.
– Strânge pietre de pe albiile râurilor. Ele posedă energie și putere.
– Pietrele care seamănă cu animale nu trebuie niciodată să le strângi. Îți pot aduce ghinion.
– Există o vorbă în popor: nu mușca mâna celor care te hrănesc.