Leacuri Ovidiu Bojor – Supranumit și împăratul plantelor, academicianul Ovidiu Bojor se pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Dacă vă simțiți obosiți și fără energie, apelați la remediile incredibile ale acestuia pentru a scăpa de anemie.

Leacuri Ovidiu Bojor – Consumați apă argiloasă

Puneți o linguriță cu argilă terapeutică într-un pahar cu apă și lăsați să stea opt ore. Consumați un pahar dimineața, pe stomacul gol, apoi unul o jumătate de oră înainte de masa de prânz și altul cu o jumătate de oră înainte de masa de seară.
Atenție! Se bea doar apa decantată, nu și argila! Aceasta se aruncă! Tratamentul se ține 21 de zile, apoi se face pauză de două săptămâni. La nevoie, se poate relua. Când preparați remediul, folosiți doar recipiente din sticlă sau porțelan!
Curmalele, excepționale în astenie fizică

Atât în cazul anemiei, cât și în creștere, sarcină, după bolile infecțioase sau pentru reglarea digestiei, mâncați curmale! De asemenea, puteți face o infuzie din 50 g fructe la un litru de apă.

Rezultate extraordinare în anemie, dar și astenie și anorexie le dă și năsturelul. Preparați un suc proaspăt de plantă și consumați 50-100 ml, combinat cu apă. În ceea ce privește alimentația, academicianul Ovidiu Bojor recomandă cinci mese ușoare pe zi, în jurul orelor 9, 12, 16, 18 și 21.