A oferi a doua șansă nu este o greșeală, la urma urmei, toată lumea are nevoie de a doua șansă de a trăi o viață, dar dacă oferiți a doua șansă unei persoane, atunci în schimb doriți ca greșelile care s-au întâmplat mai devreme să nu fie repetate.

Dar tiparele și comportamentele vechi nu vor împiedica o persoană să nu mai repete. În acea situație toxică, trebuie să rămâi ferm la deciziile tale și trebuie să o scoți pe acea persoană din viața ta.

Uneori este, de asemenea, necesar să ieși din ceva în care nu vrei să rămâi. Nu lăsa pe nimeni să profite de natura ta iubitoare și bună. Este în regulă dacă iubești pe cineva, dar să permiți ca cineva să te rănească este un mare NU. Nu vă simțiți niciodată vinovați de nicio decizie, pentru că până la urmă este în regulă cu toții suntem oameni, facem greșeli și învățăm din ele, dar repetarea acestor greșeli, din nou și din nou, este un lucru pe care nu trebuie să îl acceptati.

Dacă aveți încredere că s-a schimbat o altă persoană, dați doar a doua șansă, deoarece unora nici măcar nu le pasă de a doua șansă. Nu vă faceți griji de singuătate, aveți în față o lume întreagă plină de mulți oameni iubitori.

Vechea zicală este: „Iartă și uită”. Dar trebuie să mă întreb de ce ar trebui să ierți și să uiți. De ce ar trebui să simți nevoia să păstrezi pe cineva din viața ta care te-a mințit, înșelat, abuzat etc?

Există oameni veninoși pe acest pământ. A avea acești oameni în viața ta va fi doar dăunător pentru tine.

Știu că oamenii nu sunt perfecți și că suferința de inimă este o șansă de a crește, dar există prea multe opțiuni disponibile pentru noi toți pentru a ne pierde cei mai buni ani în relații abuzive.

Sărbătorirea unei cincizeci de ani de nuntă nu merită dacă trebuie să mănânci o mulțime de rahat pentru a ajunge acolo. Dragostea cu circ nu este admirabilă. Și rezistența la cele mai dure obstacole în relație nu este un indicator al cât de puternică este o uniune.

Sursă text: randuripentrutine.eu