Anna Kiryanova este cunoscuta ca unul din cei mai buni psihologi din Rusia. In acelasi timp, Kiryanova a devenit cunoscuta atat in calitate de prezentator TV, cat si in calitate de autor de carti, articole si chiar versuri.

In acest articol, am decis sa le impartasim cititorilor nostri o viziune neobisnuita a Annei Kiryanova despre ceea ce reprezinta ”neiubirea”.
Neiubirea – este atunci cand nu ai voie sa intervii. Sa vorbesti, sa razi sau sa imbratisezi persoana. Nu poti vorbi despre ceea ce simti – sunt lucruri neimportante, nu sentimente. Nu poti cere nimic – trebuie sa intelegi ca acum este o situatie dificila.

Oricum nu ai nevoie de nimic, nu-i asa? Nu poti sa contezi pe ajutorul persoanei, pentru ca oamenii maturi trebuie sa faca totul singuri. Chiar daca au doar cinci ani! Este deja o varsta suficient de mare. Iar daca ai 35 de ani inseamna ca esti deja un om batran. Si nu trebuie sa te imbraci atat de frumos la o varsta respectabila, scrie mesajeinspirationale.com.

Neiubirea – este atunci cand nu esti certat prea tare, dar nici nu esti laudat. Esti neobservat. Cand iti este incomod sa mananci fata de persoana apropiata – pentru ca el ar putea sa-ti spuna ca mananci prea mult. Iar ceea ce ai gatit tu, persoana apropiata va manca fara a spune nimic. Si nu-ti va aprecia efortul pe care il depui cand faci curatenie sau ingrijesti florile.

Neiubirea- este atunci cand nu ai voie nimic. Atunci cand esti enervant, deranjant, vorbesti doar aberatii si trebuie sa stai doar intr-un colt si sa astepti cand vei fi scoasa la plimbare. Si nu ai voie sa plangi sau sa te opui. Stai si asteapta! Cand nu te apara, dar iti spun: Este vina ta! – aceasta este neiubirea.
Cand nu ti se fac cadouri – este neiubire. Cand ii pare rau pentru banii cheltuiti pe tine – este neiubire. Nu este ura! Dar uneori este mult mai rau decat ura, deoarece urasc pentru ceva, de exemplu din invidie.

De la ura poti pleca sau sa te opui. Neiubirea – este fara motive.
Chiar daca ti se spune ”Te iubesc, dar lasa-ma in pace!”. Aceasta si este neiubirea. Si din cauza ei mor oameni. Mai ales batranii, copii si cainii. Si adultii sensibili sau care sunt lipsiti de aparare.

Neiubirea il face pe om sa fie timid, ciudat, urat si mereu incordat; el mereu se teme sa strice totul, sa impiedice, sa enerveze…
Si nu ai ce face in aceasta situatie, trebuie doar sa gasesti forta sa-ti strangi lucrurile si sa pleci.
Sau macar sa constientizezi clar ca aceasta este neiubire. Nu iubire.